0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UBEDLJIVA PARTIJA ZVEZDE! ‘Poker’ crveno-belih, odlična igra i pobeda protiv Slaska, Falćineli dvostruki strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.21 u 16:50

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Slask u prvom pripremnom meču u Turskoj!

Crveno-beli su poljski tim pobedili rezultatom 4:0. Odlična partija šampiona Srbije može da raduje trenera Dejana Stankovića.

Zvezda je od samog starta pokazala da više želi pobedu, a to je i pokazala na terenu.

U 15. minutu viđena je prva prilika. Nakon faula nad Falćinelijem, Ben izveo sa leve strane slobodan udarac, a upravo je Italijan imao dobru priliku, ali nakon udarca glavom golman Slaska je bez većih problema odbranio.

U 18. minutu poljska ekipa je pokušala preko Pavlovskog, koji je šutirao iz nešto veće udaljenost, ali je Borjan bio siguran.

Već posle 20 minuta teren je morao da napusti novajlija Bakajoko, a umesto njega je ušao Željko Gavrić, koji se samo dva minuta kasnije našao u dobroj prilici, ali je pravovremeno reagovala odbrana Slaska.

U 31. minutu dogoidila se prva sporna situacija, kada se Ben našao na zemlji u kaznenom prostoru Slaska, nakon starta Šrobnika, ali po mišljenju sudije Kiranoglu, nije bilo penala.

Konačno, odbrana Slaska je kapitulirala u 34. minutu. Posle kornera, Degenek je zakačio loptu glavom, ona je došla do Mirka Ivanića koji rutinski postiže gol za vođstvo Crvene zvezde.
Šampion Srbije je nastavio da pritiska, a lepršava i ofanzivna igra se isplatila. U 44. minutu strelac je bio Falćineli koji je sjajnim udarcem matirao čuvara mreže Slaska. Dejan Stanković je sigurno bio zadovoljan onim što su njegovi puleni pokazali u prvom poluvremenu.

Nastavila je Zvezda da napada i u drugom delu, a već u 47. minutu šansu za novi gol propustio je Gavrić, nakon dobre akcije crveno-belih, međutim dobro je reagovala odbrana poljskog tima.

Ipak, nije se dugo čekalo na treči gol. Sjajna akcija Zvezde, Ivanić je uposlio Rodića koji je kao ‘na tacni’ proigrava Falćinelija koji postiže svoj drugi pogodak na meču u 58. minutu.

Ubrzo nakon gola, Stanković je napravio veliki broj izmena.

Na novi pogodak nije se dugo čekalo, pošto je Zvezda u 73. minutu postigla novi. Sjajnu loptu je Veljko Nikolić poslao ka Pavkovu, a ovaj je bez problema matirao protivničkog golmana.

Slask je imao veliku priliku da dođe do počasnog gola u 82. minutu, nakon greške Odade na sredini terena. Poljska ekipa je imala kontru 3 na 2, ali je Milunović sjajnim startom osujetio i onemogućio Cilu da ozbiljnije pripreti golu crveno-belih.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter