Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Marinović: Trenutno Budućnost i Mornar igraju najbolju košarku u ligi

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.01.21. | 16:39

“Godinama Ivanović pokazuje da može sam, kada treba, da pobedi protivnika. Između ostalog, to je pokazao protiv Partizana”

Borac u subotu od 19 časova čeka Budućnost, ranjenu ekipu Plavih koja je dva puta poražena od Cedevita Olimpije u tri dana. Uprkos tome, trener ekipe iz Čačka, Marko Marinović, ima samo reči hvale za narednog protivnika.

Popularni Malina ističe da je Budućnost, uz Mornar, ekipa koja trenutno igra najbolju košarku u ABA ligi. Zaista veliki kompliment za Podgoričane.

Izabrane vesti

Trenutno gledano, Budućnost, uz Mornar, igra najbolju košarku u ligi. Tim iz Podgorice se nalazi u odličnoj formi, u to nema sumnje. Nakon pauze zbog korone pokazali su u utakmici protiv Burga da mogu biti nezaustavljivi. U svom sastavu ima mnogo dobih igrača, ali posebno bih istakao Nikolu Ivanovića, koji je među najboljima u ABA ligi”, rekao je Marinović.

Naredni protivnik Borca diže spremnost Borca na najviši nivo. Posebno je Ivanović u centru pažnje.

Godinama pokazuje da može sam, kada treba, da pobedi protivnika. Između ostalog, to je pokazao protiv Partizana. Mi se moramo pokazati u najboljem mogućem svetlu i moramo se potruditi da budemo konkurentni. A ako nam se bude ukazala prilika u subotu veče, mi je svakako nećemo propustiti. Nemamo šta da izgubimo, a mogli bismo mnogo toga da dobijemo. Sve u svemu, biće ovo još jedno veliko iskustvo za igrače, ali i mene” poručio je trener Marko Marinović.



tagovi

Marko MarinovićKK Budućnost PodgoricaKK Borac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara