Manje od 90 novozaraženih u Novom Sadu

Tokom prethodnog dana u Vojvodini su registrovana 272 nova slučaja kovida-19, od kojih je 87 u Novom Sadu.
Manje od 90 novozaraženih u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Podaci Instituta za javno zdravlje Vojvodine govore da se nastavlja pad broja zaraženih, jer je dan ranije bio 341 u Vojvodini, odnosno 100 u Novom Sadu. 

Institut ocenjuje da je situacija u Vojvodini i dalje vanredna sa stabilizacijom na visokom nivou.

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u pokrajini je 10.780, što je za oko 140 manje nego dan ranije. Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 2.714, što je osam više nego dan ranije. U ostalim mestima trenutno je manje od 1.000 obolelih i brojevi su sve manji.

Iz Instituta apeluju na sve da se nastavi sa neophodnim striktnim sprovođenjem proglašenih mera.

  • Nema

    23.01.2021 09:17
    Logike
    Skole I vrtici puni,broj zarazenih zanemarljiv a ustanove kulture zakljucane....zasto ne otvorite KUD-ove da se ta deca maknu iz kafica
  • Emi

    22.01.2021 11:37
    laze teleckog
    sinoc u Laze Teleckog pun klub onaj neki sa seljackom dzihad muzikom i obezbedjenjem ispred, ona dva andjela, beli golubi, kako se vec zove.

    Dok u normalnim kaficima nema muzike...sta rade grad, inspekcije, policija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti