Vlasnik "Knez petrola": "Kuću su pretresli za 24 minuta; novac koji se pronađe ide u humanitarne svrhe" VIDEO

Vlasniku pumpe "Knez petrol" Srđanu Kneževiću lopovi su iz kuće odneli 100.000 evra.

Izvor: B92, Prva

Petak, 22.01.2021.

10:10

Vlasnik
Printskrin/ Tv Prva

Pljačka se dogodila u sredu dok je on bio u majčinoj kući.

Knežević je rekao da su lopovi ušli na zadnja vrata i pored toga što je kuća pokrivena sa 10 sigurnosnih kamera. On je naveo da se na snimcima vidi da su u kuću upali u 17:34, a da je on došao u 17:55, prenosi TV Prva.

On je rekao da su lopovi ušli na zadnja vrata, preko dela sa bazenom i da su ta vrata sasvim razlupana, a da su stvari bile razbacane po celoj kući.

"Celu kuću od 300 kvadrata su pretresli za 24 minuta", naveo je Knežević.

Knežević je istakao da će, ukoliko se pronađe, novac dati u humanitarne svrhe.

Darko Trifunović iz Instituta za nacionalnu bezbednost kaže da kamere često nisu dovoljno dobre da se vidi lice razbojnika, kao i da ne pokrivaju sve uglove.

Tirfunović je i nakon sve češćih napada na ugostiteljske objekte rekao da se tu uglavnom radi o "reketašima".

"Na četiri kafića su bačene eksplozivne naprave. Način izvršenja najčešće ukazuje na izvršioca. Smatram da su to obični reketaši, koje ne zanima što ti kafići slabo sada rade, oni traže svoje", rekao je Trifunović, prenosi TV Prva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: