©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Veče specifičnih rezultata

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.01.21. | 23:43

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

IBICA - BILBAO (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:2

Sjajno su momci sa ostvra igrali protiv novopečenog osvajača Superkupa Španije, međutim, nisu uspeli da ga eliminišu. Bili su na dohvat produžetaka, što bi takođe bio podvig, da nije Unai Nunjez u prvom minutu nadoknade iskoristio centaršut sa desne strane.

Opširnije OVDE

VAREGEM - LEVEN (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 3:2

Kakva šokantna utakmica i njena završnica! Domaćin je do 42. minuta stekao, činilo se tada kapitalnu prednost, ali su gosti uspeli da je anuliraju do 75. minuta. Čast domaćina spasao je Mersije u petom minutu nadoknade i to sa bele tačke.

GIMARAIS - NASIONAL F. (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 3:1

Kec kao vrata, što bi se reklo. Veliki broj kladilaca u MOZZARTU odlučio se danas za ovaj par i nije pogrešio, pošto je Vitorija bilo večeras zaista na visini zadatka.

LACIO - PARMA (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 2:1

Lacio je navikao da gotovo nikad ne gubi od Parme, a retko je klubu sa Enio Tardinija u poslednjoj deceniji dozvoljavao i podelu plena. Večeras je pobedio Parmu 11. put u poslednjih 13 duela, preostala dva završena su nerešenim rezultatom.

Opširnije OVDE

EIBAR - ATL. MADRID (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:2

Ni istorijski pogodak, istina sa bele tačke našeg reprezentativnog golmana Marka Dmitrovića, kojim je u 12. minutu otvorio sysret nije bio dovoljan domaćem timu da zadrži makar bod. Moćni gost je predvođen dvostrukim strelcem, Luisom Suarezom odneo ceo plen u prestonicu.

PRECRTANO

VALENSIJA - OSASUNA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Gosti su potvrdili da su sastav koji se teško lomi. Iako pretposlednji na tabeli, opet su ostali neporaženi. Peti put u poslednjih šest mečeva. Štaviše, ekipa iz Pamplone je povela, bila na pragu prve pobede posle još od 24. oktobra, ali i bod na uvek „vrućem“ terenu joj dosta znači.

Opširnije OVDE

SIVAS - FENERBAHČE (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Prilično nezanimljiva utakmica, bez mnogo konkretnih prilika i uopšte akcija, viđena je u Sivasu, gde je domaćin prvi stigao do gola. Bilo je to u 18. minutu, kada je Mustafa Jatabare spretno skrenuo loptu u mrežu posle slabog voleja Marka Gradela. Ipak, iako su malo toga pokazali, posebno u prvom delu utakmice, gosti su uspeli da izjednače pred odlazak na odmor.

Opširnije OVDE

GENK - GENT (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 1:1

Pomalo rizičan tip koji smo vam predložili nažalost nije prošao. A bilo je blizu. Konačan rezultat je postavljen u prvom delu susreta na Luminus areni. Domaći tim, oslabljen od 12. minuta isključenjem Kveste nije se predavao, dao je i drugi gol u 68. minutu, ali je poništen.

LIVERPUL - BARNLI (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 0:1

Tim Šona Dajša slavio je večeras i popravio izglede da sačuva status premijerligaša, a Crvene ostavio na četvrtom mestu tabele sa već ozbiljnih šest bodova manje od Mančester junajteda na polovini trke, ogolivši do kraja probleme Jirgena Klopa.

Opširnije OVDE

KORNELJA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:0 (0:2 posle produžetaka)

U katalonskom duelu sa trećeligašem Korneljom, ekipi Ronalda Kumana potrebni su bili produžeci da bi prošli u osminu finala Kupa kralja. Malo su im bila i dva penala, po jedan u oba poluvremena. Tek u dodatnih pola sata uspeli su da sruše motivisanog rivala.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara