TREĆA SMENA: Finiš sezone u Brazilu, borba za argentinsku elitu, igra se u Meksiku, Lejkersi u Milvokiju

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.01.21. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 1)

Veliki derbi šampionata Brazila igra se na Marakani u Rio de Žaneiru. Oba tima su i dalje u borbi za titulu. Palmeiras u narednih meseci i po može do triple krune jer će igrati i finale Kupa Brazila i meč za pehar u Kopa Libertadoresu 30. januara protiv gradskog rivala Santosa. Flamengo ima bod više od rivala iz Sao Paula, a prošle nedelje je pobedio Gojas u gostima (3:0) i prekinuo loš niz od dva poraza. U prvom delu Serije A, u meču ova dva tima nije bilo pobednika – 1:1.

DEPORTIVO MORON – DEPORTIVO RIESTRA, 23.15

(Fudbal, Argentina 2)

Narednih nedelje bitka za ulazak u najbolju ligu Argentine. Deportivo Moron i Deportivo Riestra igraju jedan meč na neutralnom terenu. Na pet poslednjih mečeva ova dva tima samo je jednom bilo 3+, a tri puta je došao remi, uz pobede na obe strane.

KORINTIJANS – SPORT RESIFE, 01.00

(Fudbal, Brazil 1)

Korintijans je razbijen pre četiri dana od gradskog rivala Palmeirasa (0:4). Crno-beli iz Sao Paula su i dalje u borbi za Kopa Sudamerikanu, dok je najjače takmičenje Južne Amerike, Kopa Libertadores, daleko od velikana. Sport Resife ima tri poraza u prethodna četiri kola brazilske Serije A, pa sada ni opstanak nije siguran. U prvom meču ova dva tima prethodnog leta Resife je pobedio Korintijans sa 1:0 golom Majdana iz penala krajem prvog poluvremena.

DEF. BELGRANO – KILMEŠ, 01.30

(Fudbal, Argentina 2)

Kilmeš je nekada igrao u najjačem rangu u u Argentini, a sada se u plej-ofu druge lige bore za povratak u elitu. Defensores Belgrano nikada nije izborio ulazak u najjaču ligu i igranje sa Bokom, Riverom, Rasingom i ostalim velikanima. Poslednje dve godine ova dva tima su odigrala tri utakmice, a Belgrano ima dva trijumfa, a Kilmeš jedan.

ATLETIKO SAN LUIS – GVADALAHARA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Čivas Gvadalahara je počela šampionat Meksika sa dva remija. Domaći San Luis poražen je u prva dva kola, pa gosti imaju ulogu favorita. Za Gvadalaharu igraju isključivo meksički fudbleri i po tome su specifični u zemlji. Čak 12 puta su bili šampioni ove države u Centralnoj Americi. Atletiko nije pobedio Čivas skoro 10 godina. Proteklog leta ekipa Viktora Manuela Vučetića je slavila sa 2:1 protiv San Luisa na svom terenu. Nije poražena već sedam utakmica protiv tima koji je prošle sezone bio poslednji u Aperturi.

MILVOKI BAKS – LOS ANĐELES LEJKERS, 01.30

(Košarka, NBA)

Veliki derbi NBA lige se igra u Viskonsinu. Milvoki i Los Anđeles Lejkersi su i ove sezone jedni od kandidata za veliko finale. Videćemo kako će Baksi da se odupru asovima tima iz Los Anđelesa, Lebronu Džejmsu i Entoniju Dejvisu. Grčki as Janis Adetokumbo zadavaće najveće probleme gostima. Baksi dobro prolaze sa šampionom poslednjih godina. Na poslednjih sedam utakmica slavili su čak šest puta.

JUTA DŽEZ – NJU ORLEANS PELIKANS, 04.00

(Košarka, NBA)

Juta je pre dva dana pobedila Nju Orleans sa 16 poena razlike i nastavila trijumfalni niz. Džezere predvode odlični Donoval Mičel, Džordan Klarkson, Rudi Gober i Bojan Bogdanović. Najbolji košarkaš tima iz Luizijane je prvi pik na draftu 2019. godine Zejon Vilijamson koji je pre dva dana u Solt Lejk Sitiji ubacio domaćinu čak 32 poena.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara