Novine: "Aleksić u pritvoru, a njegova škola i dalje radi"; "Šta krije Hrkalović, pa neće na poligraf"

Dnevne novine u izdanju, od petka 22. januara ne prestaju da pišu o prijavljenom slučaju seksualnog zlostavljanja u školi glume Miroslava Aleksića.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2021.

22:30

Novine:

"Politika" o vakcinaciji u Srbiji piše "Sve više građana želi 'bilo koju vakcinu'", dok o učestalim napadima na restorane i kafiće u Beogradu piše "Bacaju bombe na beogradske kafiće da iznude 'reket'".

O tome da je nekadašnja državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović odbila poligrafsko ispitivanje u istrazi afere prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića "Večernje novosti" pišu "Šta krije Hrkalović, pa neće na poligraf", dok o saslušanju glumice u slučaju seksualnog zlostavljanja u školi glume Miroslava Aleksića piše "Iva opisala sve scene iz škole užasa".

"Blic" naslovnu stranu nastavlj ada posvećuje slučaju zlostavljanja u školi glume pod naslovom "Aleksić u pritvoru, a njegova škola i dalje radi", dok o slučaju bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića osuđenog zbog seksualnog zlostavljanja Marije Lukić piše "Jutki odbijena žalba, on već danas mora iza rešetaka".

"Kurir" donosi autorski tekst ministra finansija Siniše Malog "Srbija među prvima uredila trgovinu bitkoinima", dok o slučaju svedočenja glumica o seksualnom zlostavljanju u školi glume piše "Bolno".

List "Alo" o istom slučaju piše "Otvorena je Pandorina kutija", dok o događajima u Vašingtonu piše "Trampu ne daju penziju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: