Pavlović (© cerclebrugee.be)
Pavlović (© cerclebrugee.be)

Zvanično: Pavlović u Serkl Brižu, sledi borba za opstanak

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.01.21. | 17:44

Pozajmica do kraja sezone

Prvi put se pominjalo letos dok je još čekao dozvolu da se otisne u Francusku, pre mesec dana opet je aktuelizovana, da bi danas selidba Strahinje Pavlovića u Serkl Briž postala zvanična. Srpski reprezentativac napustio je Monako i potpisao sa Belgijance.

U pitanju je pozajmica do kraja sezone, s obzirom da je bivši štoper Partizana vezan ugovorom za klub sa stadiona „Luj Drugi“ do juna 2024. Ž

Izabrane vesti

Pozdrav svima, ja sam Strahinja Pavlović i došao sam na pozajmicu iz Monaka. Stigao sam s namerom da ovaj klub učinim boljim. Levonog sam, jak i brz, nadam se da ekipi mogu dosta da pomognem u odbrani. Daću sve od sebe“, predstavio se stameni štoper navijačima Serkl Briža, poslednjeg tima na tabeli Župile lige.

Serkl je u sredu, porazom od Antverpena (0:1) niz bez pobede produžio na deset utakmica. U crnoj seriji pretrpeo je devet neuspeha, izborio samo remi sa Beršotom i predostiji mu grčevita borba za opstanak.

Ekipa je skupila samo 19 bodova u 22 runde, primila je 38 golova, pa će zadatak 19-godišnjeg Šapčanina biti da „zategne“ odbranu.

Teško je igračima kad nema navijača, ali se nadam da ću, dok sam ovde, dočekati navijače na stadionu. Stvarno želim to da se desi“, dodao je Pavlović, koji bi na teren mogao već u subotu na gostovanju Kotrajku.


Monako je u bliskoj prošlosti baš u Serkl Briž slao veliki broj fudbalera na pozajmicu, neke od njih kasnije vraćao u Ligu 1. Možda je to prilika Strahinji Pavloviću da dokaže treneru Niku Kovaču da je vredan boljeg tretmana nego što je ulazak u nadoknadi vremena na gostovanju Dižonu, pre mesec dana.


tagovi

Serkl BrižStrahinja PavlovićMonako

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara