Beograd Novi Sad Preporučujemo

Najluksuzniji apartmani u Srbiji

Šta je to što čini vaš savršen odmor? Koje sve zahteve mora da ispuni određena destinacija da bi se našla na vašoj listi želja? Da li je na prvom mestu raznovrsnost sadržaja i atrakcija koje nudi? Ili je najvažnije prilagođenost potrebama vaših saputnika (posebno ukoliko su to deca)? Možda je ipak na prvom mestu smeštajna ponuda, od koje zahtevate da pruži potpunu udobnost, komfor i pripremi vas za osvajanje lepota destinacije na koju odlazite?

Naš tekst će biti posvećen baš toj poslednjoj stavci. Onoj koja, bez obzira na to koji ste tip turiste, predstavlja vrlo važnu stavku svakog odmora. Ma koliko da niste zahtevan turista, pogodnosti koje nude smeštaji na određenim destinacijama u Srbiji bez sumnje će vas oboriti sa nogu i vaše odmore učiniti bajkovitim iskustvom. Ovo postaje još tačnije ukoliko u obzir uzmemo one apartmane koji se svrstavaju u luksuzne. Oni se od standardnih smeštajnih jedinica izdvajaju po nizu dodatnih pojedinosti, koje će vas dodatno opustiti, zadiviti i pružiti vam preko potrebnu dozu mira i relaksacije. Ovakav tip smeštaja su u Srbiji razvile samo određene destinacije, tačnije one najtraženije. One su prevazišle standardnu ponudu i zbog veličine potražnje počele svojim turistima da nude nešto više i lepše. U nastavku vam predstavljamo najluskuznije apartmane u Beogradu, Novom Sadu i na Zlatiboru. Ne sumnjamo da će jedan od njih biti stanica vašeg narednog putovanja.

Najluksuzniji beogradski apartmani

Glavni grad je prirodno jedan od turistički najrazvijenijih centara u Srbiji. Pored stranih turista, sve veći broj domaćih putnika se odlučuje da svoje slobodne trenutke preda u ruke kvalitetnim beogradskim sadržajima. A njih je zaista mnogo, tako da su ispunjeni odmori zagarantovani. Osim atrakcija, za to su zaduženi i vrlo kvalitetni apartmani sa nizom pogodnosti. Stan na dan Beograd ima svoje najbolje predstavnike i to su:

  • Pantokrator – apartman koji je smešten u jednom od najlepših delova Beograda – na Vračaru. Idealan je za 6 osoba, kojima je na raspolaganju izuzetno moderan enterijer, prostrane prostorije i terasa sa divnim pogledom.

  • One spa – objekat savršen za sve one koji žele da budu u centru dešavanja i da uživaju u samom srcu Beograda. Apartman se nalazi u Knez Mihailovoj ulici i idealan je za 4 osobe. Pored izuzetno modernih delova nameštaja i ukusno uređenih prostorije, smeštaj sadrži i đakuzi kadu, koja je zadužena za potpunu relaksaciju.
  • President – još jedan ekskluzivni smeštaj ovoga puta vas očekuje na Novom Beogradu, nedaleko od Hotela Jugoslavija. Ova izuzetna lokacija čini apartman savršenim za sve one koji dolaze u Beograd iz poslovnih razloga, ali i naravno odmora i zabave. Objekat može da primi 2 osobe, koje iz odmora u bračnom krevetu mogu da uđu u saunu i đakuzi, koji su savršen prostor za uživanje.

Najbolji apartmani na Zlatiboru

Apartmani Zlatibor su još jedna kategorija koja se može pohvaliti ispunjavanjem visokih standarda i zadovoljavanjem najvećih zahteva turista. Zlatibor je destinacija koja je možda i najviše od svih u Srbiji razvila široku ponudu luksuznog smeštaja, pa je vrlo teško izabrati određen broj najreprezentativnijih primera. Naš izbor su:

  • Brvnara Helena – bajkovito lep prostor, koji čuva sve autentičnosti planine, ali i nudi sve što zahteva moderan turista. Brvnara se nalazi u mirnom delu Zlatibora, u naselju Smiljanski zakosi, tako da je savršena za sve one koji žele prijatan odmor, daleko od gradske gužve. Odlikuje je niz vrlo zanimljivih detalja, koji će upotpuniti planinsku idilu i učiniti da se savršeno odmorite. S obzirom na svojih 48 m2, smeštaj je idealan za 4 osobe.

  • Barović Lux – deo vrlo atraktivne vile Barović, pružiće vam odmor iz snova. Kompleks se nalazi u najlepšem delu Zlatibora, Palisadu, na svega 200 metara od Zlatiborskog jezera. Idealan je za 6 osoba, koje će uživati u izuzetno modernom ambijentu, upotpunjenom i brojnim sadržajima. Jedan od njih je vrlo prostran bazen na otvorenom, oko koga su postavljene ležaljke i suncobrani, pa se tokom boravka zaista možete osetiti kao da ste u raju.

  • Time Out Lux 1 – dvosoban apartman koji je savršen prostor za sve one koji žele sebi da priušte odmor iz snova. Objekat je smešten u sklopu hotela Buket, koji je nosilac 4 zvezdice. Zahvljujući tome, tokom boravka u ovom smeštaju dobićete uslugu najvišeg kvaliteta. Osim odlične opremljenosti, apartman nudi mogućnost upotrebe kompleksa sa bazenom, đakuzijem i teretanom.

Ove kvalitetne smeštajne jedinice upotpuniće vaše zlatiborske boravke i učiniti da odmorni krenete u osvajanje svih lepota planine.

Najkvalitetniji smeštaj u Novom Sadu

Poslednjih godina i Novi Sad postaje važna i vrlo tražena turistička destinacija. Zahvaljujući odličnoj ponudi sadržaja koju grad nudi, došlo je do velikog interesovanja za boravak u njemu i time ubrzanog razvoja turističke ponude. Zato je Novi Sad s pravom zaslužio da ga nazovemo najboljim mestom za odmor u Vojvodini.

Ovakvu titulu najbolje opravdavaju i najluksuzniji predstavnici kategorije stan na dan Novi Sad:

  • Lux 28A – idealan prostor za odmor u najpoznatijoj ulici u Novom Sadu. Objekat se nalazi u Zmaj Jovinoj ulici i gleda na Vladičanski dvor. Predstavlja pravu malu oazu mira, koja se nalazi u centru svih dešavanja. Po svojoj strukturi je studio apartman, idealan za dve osobe. Posebna pogodnost objekta je posedovanje djakuzi. U njemu se možete odmarati nakon uživanja u nekom od prelepih kafića ili kulturnih sadržaja glavnog dela Novog Sada. Ovaj apartman je pravi izbor za vikend udvoje, koji ćete provesti u miru, daleko od stresa i svakodnevnog ubrzanog tempa.

  • Prestige 2 – apartman koji se takođe nalazi u samom srcu Novog Sada, nedaleko od Karađorđevog stadiona. Ovaj dvosoban apartman oduševiće vas brižljivom uređenošću i vrlo prijatnom atmosferom koju stvaraju brojni detalji. Može da primi 4 osobe, pa je stoga idealan za porodične vikende ili grupe prijatelja, koji žele da se dobro provedu i iskoriste sve novosadske sadržaje.

Ova lista je sigurno uspela da vam dočara koliko Srbija ima da ponudi kada je turizam u pitanju. Nabrojane smeštajne jedinice mogle bi da krase i najveće svetske metropole, a i da zadovolje kriterijume i najizbirljivijih turista. Verujemo da ste poželeli da rezervišete neki od njih bar na jednu noć i za kratko pobegnete od svakodnevice u ove predivne prostore.

Čitajte Luftiku na Google vestima

101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link