Tvorci God of War serijala spremaju novu video-igru

Studio koji je odgovoran za Playstation ekskluzivnu franšizu God of War, Santa Monica, otkrio je da započinju rad na novoj video-igri.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2021.

12:01

Tvorci God of War serijala spremaju novu video-igru
Foto: depositphotos/Rangizzz

Biće veoma zauzeti ove godine, pa su zato i zatražili pomoć svih zainteresovanih za poziciju umetničkog direktora koji će definisati izgled novog projekta.

Na tviter objavi ništa dodatno nije dodatno objašnjeno ali je zanimljivo da je studio rešio na ovaj način da potvrdi da rade na novom projektu.

Znamo da developer već radi na nastavku God of War serijala pod nazivom Ragnarok, koji bi trebao da dođe na PS5, i možda PS4, ove godine. To znači da studio radi na dva naslova što je retkost za Sony, prenosi play.co.rs.

Sony se opasno sprema da u narednih godinu ili dve predstavi nekoliko igara iz njihovih velikih studija.

Pored Santa Monica projekta, tim iz San Diega radi na nastavku Uncharted-a. Naughty Dog i Sucker Punch takođe zapošljavaju radnike na novim projektima, tako da jedva čekamo da vidimo koje ekskluzive dolaze u bliskoj budućnosti i kako će izgledati na novim konzolama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: