Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.01.2021.

09:30

Ovo je stvarno kraj

Eliminacija madridskog Reala iz Kupa kralja od trećeligaša udarna je vest u španskim medijima.

Izvor: MT

Autor: MT

Ovo je stvarno kraj
Foto: Profimedia

Najuticajniji dnevni list "Marka" piše da ekipi, koja je osvojila tri uzastopne Lige šampiona i dve LaLige, ovo jednostavno nije smelo da se dogodi.

Navodi se da je partija kraljevskog kluba u Alkojanu (1:2) u 1/16 finala bila razočaravajuća, najgora od svih prethodnih.

Trener Zinedin Zidan je napravio dosta promena, a oni koji su morali najviše da povuku, Vinisijus, Isko i Federiko Valverde to nisu uspeli da urade.

Alvaro Odriosola i Marijano Dijas ostali su neprimećeni, dok ulasci ostalih zvučnih imena u finišu nisu promenili ništa.

Na udaru je naravno Zinedin Zidan, koji, kako se piše, neće još dugo biti šef stručnog štaba, te da je njegova pozicija pod ogromnim znakom pitanja.

Kritiku trpi i golman Andrij Lunjin, koji je na debi čekao gotovo 1000 dana. Njegova partija u sredu uveče nije bila zadovoljavajuća, te se Real sa pravom pita da li je Ukrajinac dovoljno dobar za rezervnog golmana.

Dosta se komentariše i novi nastup Lukasa Vaskesa, Zidanovog ljubimca, koji je prošle nedelje imao utakmicu za zaborav u Superkupu Španije protiv Bilbaa.

Njemu je ovo bio 19. uzastopni start, imao je tri dobre šanse, od koje je jedna mogla da odluči utakmicu.

Na kraju španski mediji spominju i Marijana, zamenu Karima Benzeme, koji takođe ništa nije uradio, a stidljivo se i ukazuje na to da je Luka Jović otišao na pozajmicu u Ajntraht, iako iskusni francuski napadač gotovo da nema alternativu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve