Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 21. 1. 2021.

| Zabava

Dva nova filma u niškim bioskopima - “Dublerka” i “Strelac”

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Cineplexx
Od 19 sati i "Veče za dame"; foto: Bioskop Cineplexx

Nove naslove najvaljuju iz bioskopa “Vilin grad” i Cineplexx” na repertoaru od 21. do 27. januara. Reč je o filmu Dublerka u kome glavnu ulogu tumači Dru Barimor i filmu Strelac, priči o rančeru i vijatnomskom veteranu, koji duž granice između SAD-a i Meksika prolazi kroz teška vremena. Takođe, sve dame koje 21. dođu da pogledaju film dobiće od bioskopa poklon.

Film Dublerka govori o ne tako aktuelnoj glumici Kendi, koja uhvaćena zbog utaje poreza angažuje svoju bivšu dublerku Paulu da ide na rehabilitaciju umesto nje.

Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala - stoji u opisu filma.

Drugi naslov govori o rančeru čija je supruga upravo preminula od raka, a banka samo što nije zaplenila njegovo imanje.

Njegov miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih imigranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje - majke (Teresa Ruiz) i njenog malog sina, koji očajnički beže od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Džim postaje nevoljni branilac malog dečaka Migela. Neverovatni dvojac je sada u bekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca - piše u opisu.

Sve dame koje 21. budu došle da pogledaju film Dublerka, navode iz "Cineplexx-a", a uz to poseduju Cineplexx bonus karticu, biće nagrađene sa dodatnih 1.000 bodova, a 10 najsrećnijih osvojiće poklon pakete kompanije “Yumis”.

“Veče za dame” biće organizovano i u bioskopu “Vilin grad” od 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: