Odloženo suđenje Novosađaninu okrivljenom da je seksualno zlostavljao osmogodišnju devojčicu

U novosadskom Osnovnom sudu juče je odloženo suđenje N.P. (50) iz Novog Sada optuženom da je počinio nedozvoljene polne radnje nad osmogodišnjom devojčicom.
Odloženo suđenje Novosađaninu okrivljenom da je seksualno zlostavljao osmogodišnju devojčicu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Pretres nije održan jer je, kako "Dnevnik" saznaje, sutkinja kojoj je dodeljen ovaj slučaj na bolovanju, te je naredno ročište zakazano za 19. februar. Pretres je trebalo da bude održan pred novom sutkinjom, jer je prvobitna u međuvremenu prešla u Viši sud.
 
Postupak se odvija bez prisustva javnosti jer je reč o detetu. Na ročištu koje je održano 1. decembra, prema nezvaničnim saznanjima, N. P. je izneo svoju odbranu.
 
Njega je novosadska policija uhapsila u septembru zbog sumnje da je neprimereno dodirivao osmogodišnju devojčicu iz komšiluka, inače vršnjakinju i drugaricu svog sina.
 
Dve porodice su bile dobri prijatelji, a slučaj su prijavili roditelji devojčice, kada je osmogodišnjakinja rekla svojoj majci da ne želi više da ide u porodicu u koju je rado odlazila i gde je volela da prespava. Devojčica je ispričala da je "čika N" neprimereno dodirivao po telu i da se to prethodnih meseci dogodilo u tri navrata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika