Читај ми!

Kajri se vratio, ali su Sekston i ”osvetnici” naneli poraz velikoj trojci Bruklina

U prvom meču u kojem su na parketu bile sve tri ol-star zvezde, Irving-Durent-Harden, Bruklin netsi su (neočekivano) doživeli poraz u Klivlendu posle dodatnih deset minuta igre - 147:135. Čovek odluke bio je bek Kavsa Kolin Sekston sa rekordom karijere od 42 poena.

Dve partije Hardena u novom timu i dve sigurne pobede Netsa u tim utakmicama ”uplašile” su NBA javnost u smislu pitanja: ”Pa šta će tek biti kad im se vrati i Kajri Irving?”

Pa... Prvo će biti poraz, i to od oslabljenog Klivlenda!

Iako su sve tri zvezde tima uz Njujorškog predgrađa odigrale dobru utakmcu (Džejms Harden je imao tripl dabl-dabl od 21 poena, deset skokova i 12 asistencija, Kajri Irving je na svom povratku na teren dodao 37, a Kevin Durent ubacio jedan poen više - 38), ni to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz u Ohaju.

Predvođenjni spektakularnim Kolinom Sekstonom, Kavsi su uspeli da ”unapred izgubljeni meč” uvedu u dva produžetka, a onda tamo ostvare pobedu koju je Amerika ”namenila” novom super timu.

Sekston je na kraju na svom kontu imao 42 poena (četiri trojke), od kojih je čak 15 postigao u drugom produžetku i ukupno odigrao 48 minuta u svom prvom nastupu posle pauze zbog povrede, a odlično ga je pratio Turčin Čedi Osman sa 25.

Bitnu ulogu u ovom iznenanđenju imali su i ”osvetnici”, odnosno igrači koji su nedavno u Klivlend došli upravo iz Bruklina, koji ih je žrtvovao i trejdovao kako bi doveo Hardena.

Sjajni centar Džeret Alen je imao dabl-dabl od 12 poena i 11 skokova uz četiri udarene ”banane”, dok je Teruan Prins zabeležio 17 uz sedam skokova i četiri asistencije.

Netsi su sada na petom mestu sa skorom 9-7, dok su Kavsi odmah iza njih sa polovičnim učinkom od 7-7.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво