(©Reuters)
(©Reuters)

Zidan: Preuzimam odgovornost, razgovaraću sa upravom

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.01.21. | 00:40

Francuski strateg sebe označio kao prvog krivca za senzecionalnu eliminaciju u Kupu kralja

Real je u šesnaestini finala Kupa kralja eliminisan u produžetku od Alkojana (1:2) golom Kazanove u 115. minutu susreta. Senzacionalni poraz od trećeligaša za šampiona Španije predstavljao je hladan tuš, a neposredno posle gostovanja Zinedin Zidan je sumirao utiske.

Izabrane vesti

"Pokušali smo, igrači su ostavili sve na terenu. Imali smo šanse koje kad ne iskoristite možete da očekujete da dođe do onoga što se nama desilo. Težak trenutak, ispali smo iz Kupa iako smo morali da pobedimo. Ipak, igrači su pokušali", rekao je Zidan.

Francuz je potom preuzeo krivicu za neuspeh.

"Da smo postigli drugi pogodak to bi bila druga utakmica, međutim golman je sa dve ili tri odbrane sprečio da drugi put zatresemo mrežu. Odgovornost je na meni. Ovo je fudbal. Teško je, morali smo da dobijemo utakmicu protiv trećeligaša, ali nismo uspeli. Ipak, smatram da eliminacija nije saramota, i takve stvari sedešavaju u fudbalu. Ne treba da gubimo razum zbog toga".

Strateg Reala nije bežao ni od svog statusa i poverenja uprave koje javnost dovodi u pitanje posle svakog kiksa Madriđana. Iako samouveren u rad, Zidan je istakao da je odluka o njegovoj budućnosti u rukama rukovodstva kluba.

"Poraz je uvek povod za razgovor. Kao što sam rekao, preuzimam odgovornost i desiće se šta treba da se dogodi. Moramo da se koncentrišemo na stvari koje mogu da se promene. Smiren sam, igrači žele pobedu, trude se, ali ponekad je scenario drugačiji", izjavio je Zidan.


tagovi

Kup kraljaZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara