FOKS NJUZ Sramotno ponašanje novinara CNN koji su izveštavali o Trampovom odlasku: Proglasili ga "sramotnim" i "malim čovekom"
Foto: Profimedia/MANDEL NGAN/AFP

bruka

FOKS NJUZ Sramotno ponašanje novinara CNN koji su izveštavali o Trampovom odlasku: Proglasili ga "sramotnim" i "malim čovekom"

Planeta -

CNN je bio nestrpljiv da proslavi odlazak predsednika Trampa iz Bele kuće u sredu ujutro, a voditelji i rukovodioci vesti mreže nisu mogli da odole da ne iznesu svoja mišljenja o odlazećem glavnom komandantu.

Džejk Taper, za koga se navodi da je urednik vesti, uprkos tome što redovno iznosi svoje misli, izjavio je da je Tramp "sramotan" dok se pripremao za Marine One i krenuo u bazu Endruz.

"Dok gledamo helikopter predsednika Trampa, zanimljivo je, on zaista čini sve što može, a što nije u redu", rekao je Taaper. "Ovo je slučaj iz udžbenika kako se ne sme napustiti predsedništvo. Kukajte i plačite, pretvarajte se da niste pobedili, podstrekavajte svoje pristalice, organizujte pobunu. I na izlasku sa vrata, pomiluje gomilu svojih prijatelja."

Taper je potom pomenuo ljude koje je Tramp pomilovao, uključujući bivšeg saradnika Stiva Benona.

"Mislite da nije mogao da postane još sramotniji, pa, samo mu dajte nekoliko sati", rekao je Taper.

Jednom kada je Tramp izašao iz Bele kuće, Taperova koleginica Dana Beš izjavila je da Tramp "izgleda mali“.

"Izgleda samo kao mali čovek“, rekao je Beš. "I to je upravo način na koji je upravljao svojim predsedništvom otkako je izgubio, i izgledao je sve manji i manji i sve manje hrabar."

Osoblje CNN-a verovatno je podržalo Bašovu uvredu, dok ju je jedan od izveštača mreže promovisao na društvenim mrežama.

U međuvremenu, izvršni direktor CNN-a za komunikacije Met Dornic izjavio je da je Tramp bio "nesposoban i neskladan do poslednje kapi“ i proslavio gifom čoveka koji je jaše na konju s natpisom "Oh, kako lepo jutro!"

Kurir.rs/Foks njuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track