1
Ostali sportovi

FOTO: RSS

‘OKUPE SE PA SEDAM DANA SAMO PIJU’: Bivši hrvatski rukometaš izneo šokantne tvrdnje o reprezentaciji Srbije

Objavljeno: 20.01.21 u 17:40

U poslednje vreme se dosta priča o rukometnoj reprezentaciji Srbije.

Naravno, zbog odličnih partija koje je pružila ekipa Tonije Đerone, čime je vraćena vera u nacionalni tim.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nismo bili tako blistavi ranije, kao što su to recimo bili Hrvati. To je podvukao nekadašnji igrač tamošnje reprezentacije, Božidar Jović, koji je za hrvatski ‘Indeks’ uporedio hrvatsku košarku i srpski rukomet.

– Srbi imaju drugi problem, o tome mi je pričao i moj prijatelj i cimer iz juniorskih dana, Nenad Peruničić, koji je bio selektor Srbije. Oni nemaju kult reprezentacije i okupe se u Beogradu kako bi sedam dana bančili i pijančili. Peruničić kaže da mi Hrvati dolazimo u reprezentaciju sa srcem i dušom, a ne da pobegne od klupskih obaveza, rekao je Jović, pa dodao:

– Istina, to asocira na našu košarku. I davno mi je to rekao moj prijatelj Bogdan Bogdanović. Eh, da barem mi košarkaši svi želimo doći i da izgaramo za hrvatsku reprezentaciju više nego za klub, bili bismo bolji od njih u košarci, to garantujem. Eto, tako Srbi grizu za košarku, kao mi za rukomet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter