Zdrav duh

Lepotica koja je pre 30 godina žarila modnim pistama priredila šou kod kuće FOTO

Helena Kristensen, danska lepotica koja je devedesetih žarila i palila svetom mode, ovih dana aktivno promoviše komade iz svoje modne koliekcije koju je napravila sa prijateljicom, umetnicom i dizajnerkom Kamilom Stark.

Sreda, 20.01.2021.

13:53

Izvor: B92

Lepotica koja je pre 30 godina žarila modnim pistama priredila šou kod kuće FOTO
Foto: EPA/EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Podeli:

Bivši supermodel očigledno se odlično snalazi i u vremenu zaključavanja. Iako zbog pandemije koronavirusa nema klasičnih revija, Helena je u svojoj kući u Ketskilsu u saveznoj državi Njujork za svoje verne pratioce na Instagramu priredila pravi "vrući" šou.

Sama je pozirala u "vintidž" odeći sa svojim potpisom i pokazala da i dalje izgleda besprekorno.

"Odrastanje u Danskoj definitivno mi je ulilo osećaj samopouzdanja. Naučila sam kako prirodno da pristupim svom telu. Danci ništa ne skrivaju, zato nikad nisam imala problema sa pokazivanjem lepota ženskoga tela, tela koje daje život, tela, koje je čudo samo po sebi. Gledam na to sa umetničke strane. A što se tiče mog stila oblačenja, pa nosim ono što me usrećuje, a što će drugi da kažu o mojoj garderobi, ne zanima me", rekla je Helena Kristensen u nedavnom intervjuu, prenosi Dejli mejl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.