Spremne za spektakl: Ledi Gaga počastvovana, Džej Lo ima tremu zbog Bajdenove inauguracije

Danas će se održati svečana inauguracija novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena. Pored političara, posebnu dimenziju događaju daće i razne poznate ličnosti koje će u njemu učestvovati.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

13:20

Spremne za spektakl: Ledi Gaga počastvovana, Džej Lo ima tremu zbog Bajdenove inauguracije
Foto: Profimedia

Tako će glumac Tom Henks voditi svečani program, kako su saopštili organizatori ovog događaja.

Na samoj inauguraciji nastupiće Dženifer Lopez. Ovo znači da možemo očekivati pravi "vatromet", jer je ona uveliko poznata po svojim spektakularnim nastupima uživo.

"Bila je ovo luda godina za nju, ali mislim da ćete biti iznenađeni nastupom. Zanimljivo je da je malo nervozna, i da ima tremu zbog velike odgovornosti", rekao je Aleks Rodrigez, verenik Dženifer Lopez. Ona je na svom nalogu na Tviteru podelila i fotografiju dolaska u Vašington. Američku himnu će na ovom događaju pevati Ledi Gaga, koja je to već činila na Superboulu 2016. godine.

Kako je rekla, počastvovana je time što će moći da upriliči ovu manifestaciju, koju je nazvala "istorijskom". U emisiji "Slavimo Ameriku", koja će trajati oko sat i po, gledaoci će imati priliku da čuju razne muzičke izvođače poput Džona Bon Džoviija, Demi Lovato, Džastina Timberlejka i Enta Klemonsa.

Program će biti direktno prenošen na televizijama CBS, ABC, CNN, NBC, MSNBC, a biće i na Jutjubu, Fejsbuku, Tviteru i još nekim onlajn platformama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: