NAPADAČ PARTIZANA OTVORIO DUŠU I ISPALIO: Ne volim Đokovića, navijam za Milan protiv Zvezde!
Foto: Printsrkin

POTPUNO OTVORENO

NAPADAČ PARTIZANA OTVORIO DUŠU I ISPALIO: Ne volim Đokovića, navijam za Milan protiv Zvezde!

Fudbal -

Napadač Partizana Žan Kristof Bajbek iako je stigao u Partizan kao zvučno pojačanje koje će da napravi dar-mar, to navijači crno-belih još uvek nisu videli.

Ali je zato napravio lom van terena. U svojim izjavama za medije itekako je ustalasao ovdašnju javnost.

Za početak otkrio je da obžava tenis, ali mu prvi reket sveta nije po ukusu.

"Ne volim Novaka Đokovića. Preferiram Rodžera Federera... Kada se Federer penzioniše, navijaću za Dominika Tima", podvukao je Bajbek koji je takođe priznao da u predstojećem duelu Crvene zvezde i Milana neće navijati za najvećeg rivala.

"Ne znam kakve su im šanse, ali mogu samo da kažem: Napred, Milan", jasan je Bajbek u razgovoru za "Večernje novosti" i otkrio zašto se nije pokazao u crno-belom dresu.

Žan Kristof Bajbek
foto: Www.partizan.rs

"Zbog situacije oko korone u Holandiji smo završili takmičenje u februaru, pa sam radio samo individualno ili u grupi momaka. Verovatno je i to razlog što je kasnije došlo do povrede. Moja idealna težina je 79 kilograma, sad imam 80. Kada sam došao u Partizan imao sam dva-tri više, što je problem ako želiš da budeš maksimalno spreman. Kada se moje telo oseća dobro, onda mogu bukvalno sve. Tada imam i samopouzdanja", priznao je Bajbek.

Večeras u 21.00 igra se meč za prvi trofej u sezoni u Italiji - u Superkupu se sastaju Juventus i Napoli. Kvota na keca je 2,60, iks je 3,30, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Napoli.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track