Mozzart podrška fondaciji Podrži život
Mozzart podrška fondaciji Podrži život

Mozzart i rediteljka Ana Maria Rossi pomogli fondaciji “Podrži život”

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.21. | 09:50

Katarina Danojlić, menadžer projekata: Ova kompanija čestim donacijama ističe društvenu odgovornost, na ovaj način pomažemo deci da što pre odu na lečenje

Organizacijama koje prikupljaju sredstva za lečenje dece potrebna je kontinuirana podrška, a kompanija Mozzart je često daje kroz akciju Humanitarni tiket u podne. Poznati se uglavnom odlučuju da dobitke usmere za pomoć obolelim mališanima, a Ana Maria Rossi je uspešno tipovala za fondaciju Podrži život”.

Rediteljka sjajnog filma “Ajvar” pogodila je svih pet fudbalskih parova i ostvarila dobitak od 72.700 dinara, pa je taj iznos uplaćen Fondaciji.

Izabrane vesti

Veoma je važno da mislimo na one kojima je pomoć najpotrebnija, pa čak i sada kada se suočavamo sa pandemijom i ekonomskom krizom. Napominjem da je kompanija Mozzart dugi niz godina prijatelj naše Fondacije i da čestim donacijama ističe društvenu odgovornost, koja je od izuzetnog značaja za svaku veliku i ozbiljnu kompaniju. Apelujemo i na druge kompanije da slede njihov primer i postanu donatori, a sve građane podsećam da pomognu obolelim mališanima slanjem SMS poruke na 5757”, istakla je Katarina Danojlić, menadžer projekata.

Zahvalnica kompaniji MozzartZahvalnica kompaniji Mozzart

Fondacija trenutno ima trinaest pokrenutih humanitarnih akcija za decu obolelu od cerebralne paralize.

U ime dece za koju smo pokrenuli humanitarne akcije i svih zaposlenih u fondaciji Podrži život, želimo da se zahvalimo kompaniji Mozzart na donaciji, kao i Ani Marii Rossi koja je uspešno odigrala humanitarni tiket i na taj način pomogla da naša deca što pre odu na lečenje”, zaključila je Katarina Danojlić.

Četiri i po godine nije prošao nijedan dan, a da neka poznata ličnost nije na portalu www.mozzartsport.com sastavljala tiket u humanitarne svrhe!

Kompanija Mozzart svakoga dana donira 10.000 dinara za plemenite listiće, a uz pomoć poznatih ličnosti koje se rado odazivaju ovoj akciji i sjajno tipuju, pomagali smo institucijama, pojedincima, organizacijama, udruženjima i drugima kojima je pomoć preko potrebna. Sa prvim dobitnim tiketom u januaru, ukupan iznos donacija kroz ovu akciju prešao je 18.000.000 dinara”, naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih poslova kompanije Mozzart.

Rekorder humanitarnog tiketa je proslavljeni eks-jugoslovenski i splitski fudbaler Ivica Šurjak koji je ostvario dobitak od 823.600 dinara i usmerio ga ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.



tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara