FedEx u Evropi otpušta 6.300 radnika

Američka korporacija FedEx, koja se bavi pružanjem kurirskih usluga, najavila je otpuštanje do 6.300 zaposlenih u Evropi, javlja Rojters.
FedEx u Evropi otpušta 6.300 radnika
Foto: Pixabay
Kako se precizira u informaciji, FedEx-ova jedinica za ekspresnu dostavu pošiljki predstavila je plan otpuštanja između 5.500 i 6.300 zaposlenih u operativnim timovima i administrativnim poslovima širom Evrope.
 
Kompanija je kao razlog navela da se bliži završetku integrisanja holandske TNT Ekspres jedinice u svoju mrežu, dodaje britanska agencija.
  • AliExpres

    20.01.2021 18:01
    Nego, kad će Brat Si da ponovo omogući slanje pošiljki većih od pet dolara sa Aliexpresa u Srbiju? Ili smo mi najgluplji od svih?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija