Džaba je Pelegrini prebrojavao izmene i govorio klupi da greši... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.21. | 02:07

Fonseka kaže da problem postoji...

Lacijali se šale na račun Rome i njenih navijača, pa lažu kako su im onom trojkom u derbiju "izbili pamet", a sve na konto nove gluposti koju su ljudi sa klupe Vučice napravili. Šala za šalu, ali novi kiks stručnog štaba rimskog kluba zaista je previše, pogotovo što se događa u istoj sezoni. Zbog nastupa Amadua Dijavare, zavedenog kao igrača koji ima manje od 22 godine, Roma je izgubila službenim rezultatom od Verone - 0:3. Sinoć u kupu protiv Specije dogodilo se da je domaćin napravio šest izmena, mada je dozvoljeno pet.

Situacija je jasna - čak i da je Roma pobedila, dalje bi išla Specija zbog ozbiljnog kršenja pravila igre. Paulo Fonseka nije imao konkretan odgovor na pitanje ko je kriv...

Izabrane vesti

"Ako postoji problem biće prilike da o njemu razgovaramo. Učinićemo to interno. Da, problem postoji", kazao je pomalo zbunjeno Fonseka kad su upitali za šestu izmenu u produžetku.

Zanimljivo, kasnije se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se lepo vidi kako Lorenco Pelegrini govori svojoj klupi da greše, da prave šestu, nedozvoljenu izmenu, međutim kao da ga niko nije slušao...

"Loše smo započeli utakmicu, rano smo primili gol iz penala, a onda i drugi. Posle toga stvorili smo mnogo šansi i sve ih propustili. A onda kada smo izjednačili ostali smo sa dva igrača manje. Bilo je mnogo teško u takvim uslovima", govorio je Fonseka o samoj utakmici.

"Težak trenutak za nas, želili smo da doguramo daleko u kupu, ali ne mogu da se žalim na stav koji su momci pokazali. Idemo dalje, spremamo naredni meč".

Fonseku su pitali i da li oseća da je pod pritiskom jer mu je posao ugrožen...

"Za debatu sam otkako sam stigao. U poziciji smo koju želimo u Seriji A, verujem u ovaj tim... Ne igramo loše. Svaki put kad ne pobedimo postavljate mi ista pitanja. Želim da nastavim da radim svoj posao", zaključio je Fonseka.


tagovi

Serija APaulo Fonseka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara