Foto: Reuters
Foto: Reuters

Lampard posle novog kraha: Lester pokazao kako izgledaju ekipe koje pucaju od samopouzdanja

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.21. | 01:56

Kormilar Čelsija smatra da je pobedio bolji tim

Večerašnji poraz od Lestera (2:0) bio je Čelsijev peti u poslednjih osam utakmica. Previše za ekipu koja ima ambiciju da se sledeće godine takmiči u Ligi šampiona. Plavci su gubili od svih rivala iz velike šestorke sa kojima su se ove sezone sastajali, a najozbiljniji tim koji su uspeli da pobede u prvenstvu je Vest Hem. Možemo reći da su na King Pauer stadionu poraženi od Lestera prilično rutinski, uz bezidejnu napadačku igru i dosta propusta u odbrani.

Izabrane vesti

“Zabrinut sam zbog velikog pada u igrama – od sjajne forme u kojoj smo se nalazili, do problema koji koji su trenutna stvarnost. Imali smo par pobeda, ali pet poraza u osam utakmica nije put kojim želimo da koračamo. Večeras je pobedio bolji tim. Igrali su sa više oštrine od nas i trčali su mnogo više. Kada je ekipa puna samopouzdanja, ona izgleda kao Lester večeras. Razočaravajući gol posle prekida i reakcija kod drugog gola. To nije bilo dobro”, rekao je trener Čelsija Frenk Lampard posle utamice.

Znao je šef stručnog štaba tima sa Stamford Bridža prethodnih nedelja da pobesni na svoje pulene zbog manjka energije i posvećenosti. Večeras nije galamio, iako je njegov sastav nije čak pošteno ni namučio protivničkog golmana Kaspera Šmajhela.

“Ne bih rekao da su me igrači izneverili, ali trenutno ne igraju na nivou na kojem bi trebalo. Previše je od njih zahtevati da postanu Džon Teri preko noći i da pronađu konstantnost u igri, ali to je naš sledeći cilj i korak.”

Kao i uvek, kada ekipi ne ide, prisutne su priče o potencijalnom odlasku sa kormila Čelsija.

“Priče o mojoj budućnosti su sve češće u poslednje vreme. Očekivanja u klubu su visoka. Igramo dobro ili loše, a kada je to slučaj normalno je da ljudi postavljaju pitanja. O nekim stvarima jednostavno ne odlučujem ja, tako da nemam odgovor”, zaključio je Lampard.



tagovi

ČelsiLester SitiFrenk Lampard

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara