1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

UBEDLJIV PORAZ PARTIZANA U FRANCUSKOJ: Zakucavanje Mozlija jedno od najlepših ove sezone u Evrokupu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.21 u 22:52

Francuzi ostvarili drugi trijumf!

U okviru 2. kola TOP 16 faze Evrokupa, ekipa Metropolitana je ugostila Partizan.  Francuzi su nametnuli svoj ritam od starta utakmice i nisu dozvolili ekipi iz Beograda da se pokaže u punom sjaju.

Domaćin je bio dominantan tokom većeg dela meča. Partizan je u prethodnom kolu bio odličan i ubedljiv protiv Trenta, ali je večeras bilo suprotno i bili su u položaju ekipe koje nije mogla puno toga da pokaže. Igrači ekipe iz Francuske su bili veoma raspoloženi.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je David Mišino  sa 16 poena, jednim skokom i četiri uspešna dodavanja. Pratio ga je Halilović sa 15 poena, četiri uhvaćene lopte i jednom asistencijom.

PROČITAJTE JOŠ: PAUNOVIĆ I EKIPA PONOVO SLAVILI: Portugalac je noćna mora za golmane!

U ekipi Partizana istakao se Rade Zagorac. Reprezentativac Srbije je meč završio sa 14 postignutih poena i četiri uhvaćene lopte. Isto toliko poena postigao je i Kodi Miler-Mekintajer! Amerikanac je dodao pet skokova i dve asistencije. Vil Mozli je postigao 13 poena uz pet skokova.

Potez utakmice je delo centra Partizana Vila Mozlija. Amerikanac je još jednom pokazao svoje atletske sposobnosti!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter