Nema povlačenja nema predaje: Al Somin projektil katapultirao Milojevića na deobu prvog mesta

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.01.21. | 20:06

Sigurna pobeda protiv Abhe – 3:0

Bilo je kritičnih momenata u poslednje vreme, čak i najava da bi Vladan Milojević mogao da se rastane sa Al Ahlijem. Međutim, i pored toga što je imao veliki pritisak moranja, počev od velikog derbija protiv Al Hilala, srpski stručnjak je i dalje kandidat za šampionsku titulu sa Al Ahlijem. I to ozbiljan kandidat. Tim iz Džede slavio je protiv Abhe sa 3:0 i došao na deobu prvog mesta. Istina, Al Itihad ima meč manje.

Ali nema sumnje da će prvi trijumf posle tri kola mnogo značiti Vladanu Milojeviću i Al Ahliju. Sirijac Al Soma, apsolutno prva zvezda Al Ahlija, bio je veliki tragičar nedavnog derbija. Promašio je penal protiv Al Itihada, ali se danas na najbolji način iskupio i pokazao klasu koja prevazilazi standarde fudbala u Saudijskoj Arabiji.

Izabrane vesti

Bila je to klasična golgeterska klinika čoveka koji je nedavno produžio ugovor sa Al Ahlijem. Posebno kada je reč o prvom kolu. Videvši da može da dođe do jedne ničije lopte Al Soma je u 11. minutu spretno reagovao i udarcem levom nogom sa roglja šesnesterca pogodio suprotan ugao. Nešto slično kao Milan Pavkov u večitom derbiju iz 2019. godine.

Samo tri minuta kasnije Al Ahli je praktično rešio pitanje pobednika. I opet je Al Soma sve lepo odradio. Bio je to mnogo lakši posao za napadača koji je već stigao do 11 pogotka u sezoni. Dobio je dubinsku loptu, krenuo ka golu rivala i potom rutinski desnom nogom duplirao prednost Al Ahlija.

Posle toga se Vladan Milojević odlučio da čuva prednost. Ostavio rivala bez šansi i na kraju potvrdio trijumf u finišu meča. 



tagovi

Vladan MilojevićAl Ahli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara