1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SJAJNO IZDANJE VOJVODINE: Simićev debitantski gol u remiju sa Zorjom! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.21 u 16:46

Dobro pozanta lica u Antaliji, na utakmici Vojvodine podrška je pristigla od prijatelja iz Čukaričkog i Proletera.

Na utakmici Vojvodine sa Zorjom koja je inače na 4. mestu ukrajinske Premijer lige, sreli smo
dobro poznata lica iz Srbije. Naime pored velikog broja menadžera na tribini su bili i sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević, direktor omladinske škole Igor Matić, sportski direktor Proletera Amir Bislimi, koordinator mladjih selekcija u FSS Goran Grkinić.
Inače u Antaliji vlada sjajna atmosfera, dosta naših klubova se priprema ovde i medjusobno se posećuju i prate treninge i utakmice svojih kolega.
Vojvodina je na današnjoj utakmici pružila dobru i borbenu igru, bili su bolji u svim segmentima igre od ukrajinske ekipe Zorja.
FOTO: HotSport
Rezultat posle 45 min je bio 1:1, strelac za Vojvodinu bio je Zukić u 17. minutu susreta.
U nastavku utakmice crveno-beli su nastavili u istom ritmu,stvarili su šanse.. Kao plod dobre igre je i debitantski gol Veljka Simića u 62. minutu utakmice, za novo vodstvo ‘Stare dame’ iz Novog Sada.
FOTO: HotSport
Tako da trener Nenad Lalatović može biti zadovoljan izdanjem svojih momaka, imajući u vidu da je tek druga utakmica u pripremnom periodu, igrači su dan ranije imali dva jaka treninga i noge su još uvek teške.
Zorja je rezultat poravnala u 77. minutu, na 2:2.
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter