0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.

ZINEDIN ZIDAN PROKOMENTARISAO JE DVA GOLA LUKE JOVIĆA: „Konkurencija je žestoka i ne mogu uvek treneri da budu krivi!“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.21 u 14:46

Trener Reala sve je iznenadio!

Fudbaleri Real Madrida danas igraju utakmicu u Kupu kralja sa Alkojanom, a Zinedin Zidan pričao je Luki Joviću i novim pojačanjima u klubu!

Luka Jović je na svojoj prvoj utakmici u Ajntrahtu postigao dva pogotka za pola sata, isti broj golova je postigao za Real u prethodnih godinu i po dana.

Zidan je pohvalno pričao o Joviću  i naglasio da je konkurencija u Realu žestoka.

– Zaista mi je drago što je Jović postigao dva gola. Veoma sam srećan zbog njega i želim mu sve najbolje. Luka ima tek 23 godine i on će biti sjajan u Real Madridu. Ali, sada je ovde žestoka  konkurencija i ne mogu uvek treneri da budu krivi ako neko ne igra. Igrači su ti koji treba da se dokažu i da se izbore za mesto – izjavio je proslavljeni Francuz.

Zinedin Zidan je pričao i o potencijalnom dolasku Davida Alabe i Kilijan Mbapea.

Alabin potencijalni dolazak nema nikakve veze sa obnovom ugovora sa Ramosom ili Vaskezom. Ne želim da pričam o igračima drugih klubova. Fokusirani smo samo na našu sledeću utakmicu. Isto važi i za Mbapea, žao mi je, ali drugi igrači nisu tema danas – zaključio je Zidan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter