Lazar Pavlović i Nikola Čolić (©Starsport)
Lazar Pavlović i Nikola Čolić (©Starsport)

Đumi hoće Partizanov duo u Kruševcu

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.01.21. | 13:18

Na meti Nikola Čolić i kao manje realna varijanta Lazar Pavlović

U Nišu mu korona nije dozvolila da razvije svoj stil igre, sad će Milan Đuričić probati da to uradi u Kruševcu. Za tako nešto potrebna su naravno i pojačanja, a prema saznanjima portala Telegraf popularni Đumi ih je pronašao u Partizanu u kome je kao pomoćni trener radio za mandata Sava Miloševića na mestu šefa struke crno-belih.

Telegraf navodi da je Đuričićeva ideja da u Napredak dovede krilnog fudbalera Nikolu Čolića koga bi Partizan svakako poslao negde na kaljenje, jer je jasno da u timu Aleksandra Stanojevića neće imati dovoljno minuta da se razvija kako se u Humskoj nadaju. Pored njega, novi klub za narednih šest meseci tražiće i Denis Stojković.

Izabrane vesti

Interesovanje Napretka za Čolića nije dakle sporno, pitanje je samo da li 18-godišnji krilni fudbaler, koji trenira sa filijalom Teleoptikom, razmišlja na isti način.

U Napretku inače razmišljaju i o pozajmici Lazara Pavlovića, ali to već nije realna opcija, iako je i on jesenas odigrao samo 175 minuta za crno-bele. Međutim, Pavlović je ipak znatno bliži terenu nego Čolić.



tagovi

Lazar PavlovićNikola Čolić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara