Pet puta veći broj novoobolelih od korone u Novom Sadu u odnosu na juče

U Novom Sadu i Vojvodini u protekla 24 časa registrovan je znatno veći broj novoobolelih od virusa korona u odnosu na poslednje objavljene podatke.
Pet puta veći broj novoobolelih od korone u Novom Sadu u odnosu na juče
Foto: 021.rs
U Novom Sadu je virus korona registrovan kod 158 osoba, što je 131 osoba više u odnosu na juče, odnosno pet puta više novozaraženih.
 
U Vojvodini je kovid19 utvrđen kod još 457 građana, što je 276 više nego juče.
 
"Povećan broj registrovanih slučajeva posledica je većeg broja prijavljenih slučajeva testiranih u privatnom zdravstvenom sektoru tokom petka, subote i nedelje, a za koje su prijave dostavljene u ponedeljak", navodi Institut za javno zdravlje Vojvodine.
 
U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 13.273. U ovom trenutku najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 3.442, a potom sledi Zrenjanin sa više od 1.100. U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.
 
Institut i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u pokrajini kao vanrednu, sa stabilizacijom trenda obolevanja na visokim nivoima. 
  • Mirjana

    19.01.2021 21:25
    Eto vam ga sad na sva zvona ste zinuli opao broj zarazenih i sta sad narod se opustio a i bili praznici mnogi nista ne postuju.Zato kazem cutite za boga miloga i kad je manje cutite.Muka nam je vise od vaseg stalnog izvestavanja.,i za sve kriv narod Narod je umoran od svega
  • MiRa

    19.01.2021 14:53
    aaaa
    Zar je u privatnom zdravstvenom sektoru moguce PCR testiranje? Znam da su mogli brzi testovi da se rade, al oni nisu pouzdani za statistiku.
  • @Grundfos

    19.01.2021 14:34
    Moja domovina je Vojvodina. Ub i Bijeljina te čekaju otvorenih ruku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.