PA ZAR I TI, VAVRINKA? Novaku prijatelj zabio nož u leđa: Švajcarac ŽESTOKO isprozovao Đokovića (FOTO)
Foto: Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

PA ZAR I TI, VAVRINKA? Novaku prijatelj zabio nož u leđa: Švajcarac ŽESTOKO isprozovao Đokovića (FOTO)

Tenis -

Malo ko je očekivao da će švajcarski teniser Sten Vavrinka, kako tvrde navijači - dobar prijatelj Novaka Đokovića, da mu na ovako brutalan način zabode nož u leđa.

Nakon što su ga razapeli pošto je osnovao novu Uniju tenisera kako bi pomogao slabije plasiranim ihračima, sada je na stubu strama jer je pokušao da kolegama olakša period u karantinu od 14 dana.

Između ostalog zatražio je od direktora Australijan opena da se igračima koji su smešteni u karantinu u Melburnu omoguće optimalni uslovi za pripremu. Imao je šest predloga i svi su odbijeni uz obrazloženje da su pred dolazak svi bili upoznati sa pravilima koja ne podležu nikakvim promenama u narednom periodu.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Odmah se krenula paljba po Noletu, novinari su tražili da ga deportuju, neki ga uporedili sa teroristom, a dežurni pljuvači nisu propustili priliku da opletu po njemu.

Svima njima pridružio se i švajcarski teniser Sten Vavrinka.

"On to traži iz Adelajda?", sa podsmehom je upitao Vavrinka, a to nije promaklo navijačima.

"Sten se pokazuje kao Novakov prijatelj, ali smo mnogo puta videli da ima više od želje da mu zabode nož u leđa. Ako ste stvarno prijatelj nekome, ne budite kao Sten", piše u jednom od komentara.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track