Danas sastanak državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju, zaseda i Krizni štab

Zajednička sednica državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju, ali i nova sednica Kriznog štaba, održaće se danas.
Danas sastanak državnog vrha i Operativnog tima za vakcinaciju, zaseda i Krizni štab
Foto: FoNet
Sednica državnog vrha i tima za vakcinaciju je u 8 časova, a njome će predsedavati premijerka Ana Brnabić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon ovog sastanka najavljeno je obraćanje predsednika. 
 
Novo zasedanje Kriznog štaba je u 9 časova, a trebalo bi da raspravlja o eventualnom produžetku radnog vremena ugostiteljskih objekata. Kako je juče rekao imunolog i član Štaba Srđa Janković, Medicinski deo štaba nije za popuštanje. 
 
Trenutno kafići i drugi ugostiteljski objekti smeju da rade do 20 časova, dok prehrambene prodavnice svoja vrata moraju da zatvore u 21 čas.
 
Krizni štab bi trebalo da razmotri i ukidanje negativnog PCR testa za sve koji ulaze u Srbiju. Prošle nedelje takva odluka doneta je za zemlje koje su deo "mini Šengena" - Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Albaniju i Bugarsku. 
  • Ns

    19.01.2021 08:24
    Samo posmatras ostale zemlje kako se ponasaju prema nama , kako nam sve vise zavrcu merei ne treba da slusas nikoga.Sve je jasno.
  • Дејан

    19.01.2021 08:02
    Ја бих само волео да нико не шири панику ако дође до попуштања мера, него памет у главу! Све и да кафићи раде до пет ујутру - нико вас не тера да идете у њих. А ја се надам и да ће људи који нису прележали корону, а живе са старијим или имунокомпромитованим људима, имати толико мозга да не крену одмах да се грле и љубе по истима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.