Dobrić i Volden (©MN Press)
Dobrić i Volden (©MN Press)

Kako se gradila senzacija u Madridu: Brži ritam, agresivnija košarka, kontrola igre, veća energija...

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.21. | 21:53

Utiske su sumirali Radonjić, Dobrić, Volden...

Pravu malu senzaciju priredila je Crvena zvezda drugim uzastopnim trijumfom nad Realom u Madridu! Čistom demonstracijom timske košarke Crvena zvezda pokazala je potpuno drugačije lice u odnosu na onaj meč protiv Valensije u Fonteti, što je odmah donelo potpuno drugačiji izgled cele ekipe na jednom od najtežih gostovanja...

Jasno je, Dejan Radonjić mogao je samo da bude prezadovoljan konačnim ishodom i kako je Zvezda izgledala protiv Kraljevskog kluba.

Izabrane vesti

“Pre svega želkim da čestitam igračima na igri i pobedi. Jako nam je bilo važno da odigramo večeras bolje nego što smo u Valensiji. A odigrali smo jako dobro. Bilo nam je bitno da zadržimo ritam iz prvog poluvremena, odradili smo dobar posao. Kontrolisali smo igru i na kraju, uprkos nekim greškama i tome što smo dozvolili dva ofanzivna skoka, uspeli da pobedimo u tesnoj završnici. Ovo je jako važna pobeda s polja samopouzdanja“, izjavio je Dejan Radonjić.

Ognjen Dobrić poneo je epitet igrača utakmice sa indeksom 21, te 13 poena (3/4 za dva, 1/2 za tri), četiri skoka, tri asistencije i jednom ukradenom loptom.

“Iskreno, moja prva ideja u ovoj utakmici bila je da dam dodatnu energiju svojoj ekipi. To je ono što nam je bilo potrebno, da uđemo u drugačiju trku u odnosu na prošli meč. Čestitao bih momcima i celom timu na velikoj pobedi. Jako je lep osećaj pobediti ovde, a bilo je teško“, izjavio je Dobrić.

Energija Korija Voldena bila je od velikog značaja u prvom poluvremenu, kada je ubacio 16 od 18 poena...

“Bitno je što smo pobedili, jer je ovaj trijumf ogroman. Pokazuje samo da imamo čvrstin uda se borimo sa svima. Napravili smo neke greške u drugom poluvremenu, ali uspeli smo da se iščupamo i pobedimo. Mnogo ova pobeda znači na polju samopouzdanja i moramo da iskoristimo ovaj trenutak za naredne utakmice“, zaključio je Volden.



tagovi

EvroligaOgnjen DobrićKori VoldenDejan RadonjićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara