Kajri Irving možda zaigra

Bruklin Netsi u ponedeljak igraju svoj meč sa Milvoki Baksima.

Izvor: SN

Ponedeljak, 18.01.2021.

11:45

Kajri Irving možda zaigra
EPA-EFE/JUSTIN LANE SHUTTERSTOCK OUT

Kajri Irving je na sopstveni zahtev propustio nekoliko utakmica i nakon što je viđen na žurci smešten u izolaciju povodom kovid protokola.

Bruklin Netsi su ga stavili na listi igrača koji možda zaigraju u ponedeljak kada se budu sastali sa Milvoki Baksima i posle šest mečeva pauze i kazne od 50.000 dolara Irving bi mogao biti na terenu.

Mnogi ljubitelji NBA košarke sa nestrpljenjem iščekuju povratak Kajrija Irvinga na parket, pogotovo nakon dolaska Džejmsa Hardena iz Hjuston Roketsa, kada su Netsi oformili "veliku trojku".

Dvadesetosmogodišnji Irving ove sezone ima 27.1 poen, 6.1 asistenciju i 5.3 skoka uz 1.6 ukradenih lopti u proseku. Kada igra – to je sjajno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: