Briljantni Bogdan Radivojević marginu MOZZART plemenitosti podigao do sume od 18.053.694 doniranih dinara

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.21. | 07:30

Zameniku kapitena rukometne selekcije Srbije palac gore za prolazak kvote 5,89 od koje dobitak šaljemo Fondaciji “Srbi za Srbe”

Zbog odlaganja utakmice Aston Vila – Everton na koju računamo kvotu jedan, u nedeljnom izdanju “Humanitarnog tiketa u podne” nismo dočekali kvotu 11,60... Umesto toga, s Boganom Radivojevićem, zamenikom kapitena naše rukometne selekcije uspeli smo da dođemo do koeficijenta 5,89 namenjenog Fondaciji „Srbi za Srbe“. MOZZART svete, ovim prolaznim tiketom dajemo na znanje da smo upravo oborili marginu 18. doniranog miliona! Upravo smo stigli do ukupnog iznosa od 18.053.694 dinara doniranih kroz kompanijsku akciju, što je bez suvišne skromnosti uspeh zaslužen isključivo upornošću 256 poznatih lica kojima su se pokorili tipovi.

Vreme je da se osvrnemo i na igre sa dobitnog listića. Jasno, meč gde je Aston Vila trebala da bude domaćin, po MOZZART pravilima povukao je kvotu jedan. E, sad na utakmici Napoli – Fjorentina, sve čekajući 1+I&2+II igru, ne možemo reći da ne beše malo drame. Naime, u prvom poluvremenu palo je čak četiri gola, da bi konačnih 6:0 postavio Politano tek u 89. minutu meča. Iz Mančestera smo čekali 3+, što lagano dođe uz Sitijevih 4:0 protiv Kristal Palasa, dok nam je sa Đuzepe Meace kao jagoda na vrhu kolača fantastično legao Inter koji je sa 2:0 protiv Stare dame overio 0-3 tip.

Izabrane vesti

I to bi bila prča o tiketu Bogdana Radivojevića, 256. dobitnika u okviru MOZZART akcije “Humanitarni tiket u podne” koja je do juče izbrojala 1.682 izdanja. Kao što vidite starovali smo baš jako posle pogotka Zorana Moke Slavnića, a red je i da kažemo i da smo u subotu sa Miodragom Burekom Anđelkovićem, trenerom OFK Beograda bili na samoj ivici prolaska listića. Naime, tiket je pao u Štutgartu, verovali ili ne sa kreča, odnosno iz penala u 94. minutu meča Štutgart – M`Gladbah. Čekali smo 0-3 gola, da bi nas spletom nesrećnih okolnosti ispod podvučene crte sačekao rezultat 2:2. Eto, dešavaju se i takve stvari, ali se zbog toga ne se ne sme klonuti duhom, jer svaka ljubav, pa i ova igračka ima svoje izazove kojih moramo biti dostojni jer na kraju pobeđuje se ipak srcem.

Jednostavno, ovo smo morali da pomenemo, ako ništa, ono makar kao omaž tipovanju čoveka koji za dlaku nije ušao u Ginisa driblajući na svim, izuzev na australijskom kontinentu.

Sportski pozdrav i veliko bravo za sve učesnike “Humanitarnog tiketa u podne”, a danas i palac gore za rukometaša koji je prethodnih dana s uspehom branio boje državnog tima, pa ipak stigao da zaigra u MOZZART izazovu koji priču o društvenoj odgovornosti uzdiže na jedan sasvim novi, usudićemo se da kažemo u svetu betinga do sada neviđen, verovatno i nedostižan nivo.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

dobitni tikethumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaBogdan Radivojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara