(©Reuters)
(©Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Bilbao osvojio Superkup, rutina Engleza i podbačaj Atalante

Vreme čitanja: 4min | pon. 18.01.21. | 08:30

Pogledajte ko vam je 17. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BAJERN - FRAJBURG (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Proradio je Bajern, ali, bilo je mučenja. Šampion Evrope dočekao je Frajburg u ne baš idealnom momentu, ali pokazao je da može da se podigne i kada mu je teško. Nije navikao minhenski gigant da ima dva vezana poraza - a izgubio je od Menhengladbaha i Kila - pa je realno Frajburg morao da plati cenu. Na kraju je Tomas Miler morao da vadi kestenje iz vatre u poslednjih 15 minuta. Neko bi rekao – a ko drugi nego Miler?

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 1:3

Pevci su savladali Šefild Junajted na Bramal Lejnu, što im je prvo slavlje na strani u Premijer ligi od 8. novembra, a meč je obeležila majstorija Tangija Ndombelea u 62. minutu, kada je razrešena svaka dilema po pitanju pobednika na ovom meču.

Opširnije OVDE.

BERŠOT – KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:3

Trebalo je ovo da bude teško gostovanje na kojem će se Briž propisno oznojiti da dođe do celog plena, a ispostavilo se da je Klub Briž pregazio Beršot kao plitak potok. Potvrdilo se da domaćin ne ume da sačuva mrežu, da mu je to najveća boljka i da na prste jedne ruke može da prebroji utakmice na kojima Majk Vanhamel nije vadio loptu iz mreže.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:0

Rutinski. Tako je Mančester Siti u poslednjih dvadesetak dana pobeđivao Njukasl, Čelsi, Brajton, a večeras i Kristal Palas. Duel na Etihadu obeležila su četiri detalja. Majstorija De Brujnea kod vodećeg gola, Gundoganova lepotica za dupliranje prednosti, potpuno neočekivana dva pogotka Džona Stounsa i Sterlingov slobodnjak za kraj.

 Opširnije OVDE.

EMPOLI - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 4:0

Gosti nisu imali nikakve šanse protiv inspirisanog i raspucanog Empolija. Ekipa sa stadiona Karlo Kastelani je veći deo posla odradila u prvom poluvremenu pošto je već do 42. minuta stekla prednost od četiri nula. U drugom poluvremenu je samo stavljena trešnjica na vrh torte, a domaćin je pokazao zašto je prvi kandidat za promociju u Seriju A.

AEK – ATROMITOS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Domaćin je otključao rivala na Olimpijskom stadionu tek u 63. minutu iz penala koji je izveo Oliveira, da bi se deset minuta kasnije na pogodak saigrača nadovezao Marko Livaja i to je bilo sasvim dovoljno za četviri uzastopni trijumf AEK-a koji je ostao najbliži pratilac lideru Olimpijakosu.

PRECRTANO

ATALANTA - ĐENOVA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 0:0

Bila je Atalanta u strašnoj formi i delovalo je da se crno piše Đenovi večeras. Tim iz Bergama je osvojio 13 od mogućih 15 bodova na poslednjih pet utakmica i u tom intervalu dao čak 18 golova. Ali večeras je Đenova anestezirala Atalantu i osvojila bod veliki kao kuća. Đenova je dobro zatvorila prilaze golu i oslonila se na brzinu Šomurodova i Pjace u kontrama.

Opširnije OVDE.

BARSELONA – ATLETIK BILBAO (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:2 /2:3 posle produžetaka/

Nije moglo bez drame. Katalonski gigant dva puta je vodio zahvlajujući pogocima Antoana Grizmana, ali su se Baskijci u dva navrata vraćali. Sa četiri izmene od 81. do 83. minuta trener Marselino je razmrdao ekipu, a rezervista Viljalibre mu se golom u 90. minutu odužio za ukazanu šansu i rastužio sve one na čijim se tiketima nalazio kec na Barsu.

LION - MEC (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Ovo su utakmice koje mogu da vas koštaju titule. Lion je imao brojne šanse da matira Mec, ali nije uspeo, pa je umesto remija i kiksa, čak na kraju “uspeo” i da izgubi na svom terenu i da doživi pravu malu katastrofu u samoj završnici. Trijumf Mecu doneo je Aron Iseka Leja golom u 90. minutu.

Opširnije OVDE.

INTER - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,85) - rezultat 2:0

Onako kako je Inter večeras ’odradio’ Juventus, tako je Juventus prethodnih godina rutinski ’odrađivao’ rivale u derbijima i lomio šampionske trke. Ovo što je Inter večeras pružio liči na pravu šampionsku igru. Antonio Konte je večeras očitao trenersku lekciju zelenom Andrei Pirlu i njegovom Juventusu. Inter je savršenom partijom učinio velikog rivala bezopasnim u većem delu meča i napravio ogroman korak u borbi za skudeto.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara