0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ŽOZE MURINJO NAKON POBEDE: ‘Ne možemo uvek da ostajemo bez pobede zbog elementarnih greški’

Objavljeno: 17.01.21 u 19:17

‘Fudbaleri Šefilda uživaju da dominiraju i zadaju probleme svojim protivnicima’.

Fudbaleri Totenhema su savladali Šefild Junajted na gostovanju rezultatom 1:3. Izabranici Žozea Murinja su trenutno 4. na tabeli uz dve utakmice više od Mančester Sitija koji zauzima 5. mesto.

Nakon utakmice oglasio se trener Totenhema Žoze Murinjo.

-Fudbaleri Šefilda uživaju da dominiraju i zadaju probleme svojim protivnicima konstantno igrajući po bokovima, ali danas smo uspeli da ih sprečimo u nameri da pokažu svoj fudbal. Pritisnuli smo ih visoko, poslednju liniju pomerili smo napred. U prvom poluvremenu odigrali smo jako dobro i trebalo je da postignemo više golova. Totenhem je potpuno dominirao terenom.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI FUDBALER CRVENE ZVEZDE POSTIGAO PRVENAC U ITALIJI: Ubedljiva Pobeda Krotonea!

Međutim, napravili smo vrlo neugodnu grešku zbog čega smo kažnjeni golom koji ih je vratio u život. Ali tada smo uspeli da uzvratimo neverovatnim golom Ndombelea i opet dođemo do prednosti od dva pogotka. Gol je bio fantastičan – rekao je Murinjo.

Nakon utakmice u FA Kupu, sledeći protivnik u Premijer ligi biće im aktuelni šampion Liverpul.

-Ne možemo non stop da ostajemo bez pobeda čineći elementarne greške, a to je nešto što se dogodilo mnogo puta ove sezone. Kod takvih stvari nema pomoći, svima se događa. Danas je greška kod primljenog gola najveća zamerka u našoj vrlo dobroj utakmici – zaključio je legendarni Portugalac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter