Rođak otkrio detalje masakra na Pešteri – ubica je bježao motornim sankama

14
101

ghngfhjtzhjt

Pozvao me je na telefon i rekao mi je da dođem po njega da ga vozim u bolnicu. Bilo je strašno, ali razmišljao sam o tome kako da ga spasem – rekao je rođak S. Š., koji je jedan od prvih pritekao u pomoć tragično ranjenom Bekimu Š. u masakru nadomak Sjenice.

Jučerašnje ubistvo koji se dogodio u selu Rasno, potresao je duboko sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara. Između nepreglednih brda, obavijenih snegom dogodio se zločin u kome su ubijene tri i ranjene još tri osobe.

Enedin T. (44) osumnjičen je da je juče ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je Bekim Š. (35), dok su još dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Zineta A. i Nevzat A., takođe ranjeni.

– Bekimova žena se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Inače, Bekim je radio jedno vreme u Nemačkoj, izgradio je kuću u kojoj je živeo sa porodicom. Mnogo je dobar čovek i on, ali i njegova supruga. Ne znam šta se bilo njegovom zetu da tako nešto uradi – ispričao je jedan od poznanika ove porodice.

Da stvar bude još tragičnija, ovaj jezivi zločin odigrao je praktično naočigled djece Bisere Š. i Enedina T. koja su se igrala u drugoj sobi.

– Djeca su bila u drugoj sobi, ne znam ko je tu još bio od komšijske djece sa njima. Ali strašno je što su oni sve to sigurno videli i čuli – navela je rođaka ove porodice.

Ova naizgled radosna proslava zbog prinove pretvorila se u tragediju koju će svi pamtiti do kraja života. Inače, Bisera i Enedin bili su u braku, i živeli u Nemačkoj. Međutim kada su se rastali ona se vratila u svoj rodni kraj i nastavila život sa svojim roditeljima, koji su takođe ubijeni juče.

– Oni su bili jedna prekrasna porodica, poznajem ih odavno… Strašno je to što se desilo, ne znam zbog čega im je naudio. Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vredni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čoveku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi – naveo je jedan poznanik porodice.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloletan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

– Zbog velikog snijega njemu je verovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobegne posle – kaže njihov poznanik.

Rođak S. Š., dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povređene do bolnice.

– On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako da spasim one koji su preživeli. On je sada u stabilnom stanju, operisao ga je hirurg Izet Tutić i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam šta se desilo u bolnicu nas ne puštaju – priča S. Š.

Pored Bekima, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Zineta A. i Nevzat A.

Zineta A., je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je otpuštena na kućno lečenje.

Inače, komšije ove porodice i dalje ne mogu sa sigurnošću da kažu zbog čega je Enedin počinio ovako jezivo ubistvo i šta bi mogao da bude razlog.

– Šta godi da je svi se pitamo da li normalan čovek to može da uradi… Jadna djeca koja su ostala bez majke i bike i djeda – pričaju komšije.

Izvori: Večernje novosti, Blic


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

14 KOMENTARI

  1. Koliko jos potencijalnih ubica ima medju nama da Bog sacuva! Pa majmune, ti pod laznim imenom, bi li tako pisao da je dosao na tvoja vrata sjeme ti se bolesno zatrlo. Nauci tako svog zeta, ako imas cerku da ti je maltretira i prijeti a na kraju likvidira kao i ovaj bolesnik. Ucini to pa onda pisi smece jedno bolesno!!

  2. Ne poznajem ni jednu ni drugu stranu ali po prici ljude koje znam i poznajem koji su poznavali Turkovica mnogo dobro kazu da je bio covek dobar radnik sve najlepse o tom coveku A ako je istina daje bila ,,,,🔫💣

  3. Šta reći i pričati netreba ovo na ovakav način ima zakon.
    I jasam žrtva takva sada vidim DASAM bio Viza za budućnost oženio sredio papire dobili 2 sina nakon 10 braka sada joj netrebam pa razvod braka pa mi djecu uzela još me tuziva za prijetnje.Uzela stan i sve stoje MOGLA ali ima Allaha neka samo sabur.AMIN vrijeme će prikazati sve. Toliko netreba BITI Dzelat ni Sudija ima neko ko vidi SVE.

  4. Svi mi dobro znamo zasto se ovo desilo.
    Neki ljudi mogu da predju preko svega ali kod nas pesteraca obraz nije pacarva i kad se ovako nesto desi kazu lud, drogiran ili nesto trece sto nema veze sa zivotom.

  5. Zrtvovao sve da stekne drzavljanstvo nemacke ozenio pestersku seljanku ku.rvu odveo je da vidi beli svet a ona digla ljesu na rogove. Koliko znam takvih . ” no ja kad dobijem papire evala nesmije me ni taknut ja cu da radim sta hocu” zasto je to uradio imao je dobar razlog. Sad nek zove pilize . Tetejac je sudija porota i dzelat. ” ADA BABO NISAM JA KRIVA NISTA ALAHAMI ON DODJE SPOSLA VICE GALAMI SVE MU SMETA , NECU JA TO DA TRPIM HOCE DA MU JA BUDEM SLUSKINJA VODE NECE SAM DA PIJE NEGO JA DA MU DONOSIM A DA SAM HTELA POIT GOVEDA NEBI SE UDAVALA U NEMAĆKU.”

    • Brate iste sam takve Sudbine
      Kurva mi je zivot unistila a Allah Dzelešanuhu mi je svedok!!!
      Sve tako ko sto kazes…
      Drzi sirotu za svoju sramotu,to je bilo i ostalo,samo je najedi i obuci i cekaj zlo onda!!
      Ufatio sam je sa Svabom ubazdelim zivot mi propao i umro sam u tom momentu i ne zivim vise veruj.
      Sad samo zivim za to kad ce deca da porastu pokazem im ko im je majka necu da decu traumatiziram.
      A ubice je Allah ko sto je dok isprljala svoju veru i obraz!!!

      • Sabur Brate Sabur , uzdaj se u Allaha svemilosnog svi smo mi na iskusenju u ovom svijetu,Allah ti je otvorijo Dzenetska vrata cuvaj djecu i odgajaj da izadju na pravi put i budu dobri ljudi.Na sudnjemu danu bice pravde i nagrade od svemilosnog Allaha.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.