0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

MURINJO O NDOMBELEU: ‘Pa nismo mi treneri čudotvorci!’

Objavljeno: 17.01.21 u 15:02

Portugalski stručnjak otvoreno je govorio o nešto slabijim partijama francuskog veziste Tanguja Ndombelea.

Ekipa londoskog Totenhema za sumu od 60 miliona evra otkupila je prava na Ndombelea leta 2019. godine. Stigao je iz Liona kao zaista veliko pojačanje za ‘Pevce‘. Ovih dana on se nalazi na udaru javnosti, a evo kako je celokupnu situaciju prokomentarisao Murinjo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Nismo mi treneri čudotvorci. Ne možemo mi napraviti igrače od ljudi koji nemaju igračke kvalitete, želje i motivacije. Uvek sam govorio da najveća odgovornost leži na samim igračima. Bio dobar ili loš, za to je uvek sam zaslužan ili kriv.’ – rekao je Murinjo i dodao.

‘Tanguj nije došao u Totenhem u najboljem izdanju. Kad sam ja došao stalno je bio povređen i smatram da je to bila njegova odgovornost. Morao je da se promeni da bi te stvari shvatio. Neki igrači su otvoreni za to, neki nisu i ti tu ništa ne možeš da uradiš. Tanguj je učinio i zato sad igra tako dobro. Ponavljam, samo svojom zaslugom.’ – zaključio je Portugalac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter