Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.01.2021.

09:55

Da li će Mesi igrati u finalu? On se pita

Kapiten Barselone Lionel Mesi još uvek je neizvestan za finale Superkupa protiv Atletika iz Bilbaa.

Izvor: MT

Autor: MT

Da li će Mesi igrati u finalu? On se pita
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Duel za prvi trofej u sezoni na programu je u Sevilji od 21.00.

Mesi je već propustio polufinale sa Sosijedadom zbog povrede kolena, odnosno "određenih problema sa fizičkom pripremom", kako kažu iz Blaugrane.

"Mesi će doneti odluku, on poznaje svoje telo. Nadamo se da će moći da igra. Sa Leom je ekipa jača zahvaljujući njegovoj sposobnosti da stvara šanse i njegovoj efikasnosti kao strelca, što su stvari koje nam ponekad nedostaju. Ali, on mora da bude 100 odsto spreman, ovo nije poslednja utakmica u sezoni", rekao je Ronald Kuman, trener Barselone.

Veznjak Katalonaca Serhio Buskec kaže da bi trofej u Superkupu značio njegovoj ekipi.

"U seriji smo dobrih rezultata, osećamo se bolje kao grupa. Osvajanje titule bi bio važan korak i uveren sam da će ova ekipa nastaviti da raste", rekao je Buskec.

Što se tiče Bilbaa, oni su na putu do finala savladali Real iz Madrida sa 2:1.

"Moramo da uđemo u utakmicu uz saznanje da će Mesi igrati, da će igrati najbolje, a naš zadatak je da ga zaustavimo. Moji igrači su motivisani i spremni da osvoje svet. Pobediti Real i Barselonu na putu do trofeja bio bi maksimum", rekao je trener Baskijaca Marselinjo.

Utakmica počinje u 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve