0
Fudbal

FOTO: Screenshot

OGLASIO SE I MILOJEVIĆ: Sada u FSS znaju na čemu su, evo šta je rekao bivši trener Zvezde o svojoj sudbini

Objavljeno: 17.01.21 u 11:00

Mnogi u Srbiji priželjkivali su Vladana Milojevića na mestu selektora reprezentacije Srbije, ali do toga definitivno neće doći, barem ne sada.

Bivši trener Crvene zvezde nema nameru da jednostrano raskine ugovor sa Al Ahlijem koji koji mu ističe u junu, već želi da se posveti radu u ovom klubu.

Ekipa srpskog stručnjaka je odigrala bez golova u derbiju Al-Hilala i to nakon što su čelnici pretili da će Milojević dobiti otkaz u slučaju još jednog nepovoljnog rezultata, nakon što je vezao poraze protiv Al Kadisije i Al Tavuna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Trener Al Ahlija nalazio se u krugu ozbiljnih kandidata za naslednika Ljubiše Tumbakovića, ali je za to bilo potrebno da dobije otkaz, ili da sam napusti posao u Saudijskoj Arabiji, a kako se to nije desilo, jednostavno otpada sa liste potencijalnih kandidata za naslednika Ljubiše Tumbakovića

– Vidite, otkad sam došao ovde dajem sve od sebe, svoje vreme i srce za Al Ahli. Naporno radim sa mojim igračima, a šta će biti u budućnosti, ja to ne umem da vam kažem, rekao je Milojević.

On je potom upitan da li odlazi iz kluba?

– To nije moja odluka, jasan je Milojević.

Da li ste razgovarali o tome?

– Videćemo šta će se dešavati. Nije to pitanje za mene. Ja sam trener, profesionalac koji radi sa igračima i ništa više od toga.

Ostajete?

– Naravno. Radim sa mojim igračima i ako postoji neka druga odluka onda ne pitajte mene, poručio je Milojević.

Pored Milojevića, najozbiljniji kandidati za mesto selektora su Dragan Stojković i bivši trener Partizana, Savo Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter