PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Totenhem i Napoli realni fiksevi, biće golova u Bergamu

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.01.21. | 10:33

Pročitajte nekoliko predloga za 17. januar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
BELGIJA 1 | 13:30
Gent - Antwerp
ID: 1823

Ujednačenost ekipa u belgijskom prvenstvu održava Gent u igri za plasman u Top 4 grupu, ali pod hitno bi morao da počne da pobeđuje. Antverpen je u povoljnijem položaju, međutim, gostovanja mu sve manje prijaju, pa “zategnite” 1X&GG. Kec je za hrabre


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Sheffield Utd - Tottenham
ID: 2029

Pobeda nad Bristol Roversom u FA kupu i ligaški prvenac protiv Njukasla u utorak doneli su izvestan optimizam menadžeru Šefild Junajteda Krisu Vajlderu i njegovim momcima i Totenhemu neće biti lako. Ipak, kombinacija 2&3+ je realna. Dvojka ne bi smela da dođe u pitanje.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.73)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Holstein Kiel - Karlsruher
ID: 3044

Holštajn je spojio poraz i remi, ali to nije mnogo naškodilo njegovim ambicijama pošto deli drugu poziciju. Da bi se njegov san o promociji nastavio najpre je neophodno da savlada Karlsrue, čija je forma u usponu. Očekujemo i 3+. Treba reći da su domaći puni samopouzdanja, pošto su slavili protiv Bajerna u okviru Kupa.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:00
Lille - Reims
ID: 5016

Rems je značajno popravio igru i njegovi navijači nadaju se i šestoj vezanoj utakmici bez poraza. Ipak, Lil je jedan od kandidata za titulu i nije sklon brljotinama na domaćem terenu, pa je kec realan, mada ni 1&2+ nije isključeno.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 12:30
Napoli - Fiorentina
ID: 1014

Napoli se prethodnog vikenda dosta namučio na gostovanju Udinezeu - iako je rano poveo iz penala, do sva tri boda došao je tek u samoj završnici. Međutim, danas ne bi smelo da bude većih problema. Hrabriji mogu da pokušaju i iz keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 | 15:45
Sepsi - Cluj
ID: 4530

Poput Klinčenija, i Sepsi je igrao iznenađujuće dobro u dosadašnjem delu prvenstva i mogao bi da namuči branioca šampionske titule, no ne očekujemo da će uspeti da mu odoli, kao što je učinio krajem avgusta. I ovaj meč biće tvrd.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 13:00
Brest - Rennes
ID: 5011

Na papiru, Ren je favorit. Međutim, em je ovo lokalni, bretonski derbi, em je Brest u seriji odličnih rezultata na Fransis-Le Bleu, na kojem je u prethodnih pet susreta ispustio samo jedan bod. Potražite GG ili reskirajte sa 1X&2+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Atalanta - Genoa
ID: 1023

Atalanta je u poslednja tri kola postigla 12 golova, a primila svega dva. Đenova je dobila Bolonju, međutim, i dalje je u opasnoj zoni. Nikakvih dilema ovde nemamo - efikasni kec najrealniji, a kombinacije sa 3+ i 1UG 2+ primamljive.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-5 (1.93)

tagovi

sportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara