U celoj zemlji temperatura ispod nule

U celoj Srbiji je jutros temperatura ispod nule, a u većem delu zemlje pada slab sneg.
U celoj zemlji temperatura ispod nule
Foto: 021.rs
Najhladnije je na Kopaniku, gde je magla, i u 7 sati bilo je minus 15 stepeni Celzijusa. U 9h izmereno je minus 14, koliko je i u Sjenici, minus 11 je na Crnom vrhu, a na Zlatiboru minus 10.
 
I u Novom Sadu pada sneg, a u 9h izmereno je minus 3 stepena.
 
Kako je najavljeno iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHZS), tokom dana očekuje nas umereno do potpuno oblačno i hladno, mestimično sa snegom.
 
"Putevi Srbije" apelovali su na vozače da budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode je uslovima na putu tokom hladnih dana.
 
"Zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice, te apelujemo na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", piše u saopštenju.
  • Toza

    17.01.2021 10:52
    Bahati gradjani
    Zaso gradjani ne ciste trotoare, zasto inspekcija takve gradjane i odgovorne u firmama ne kaznjava? Zar sada na ovu Koronu treba i ortopedski da se zatrpavamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija