Sorijano nokautirao Todorovića za manje od pet minuta

Ostali sportovi 16. jan 202121:35 3 komentara
Duško Todorović
Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Prvu ovogodišnju UFC priredbu otvorili su srpski MMA borac Dušan Todorović i Punahele Sorijano. Amerikanac je naneo prvi profesionalni poraz Todoroviću.

Todorović i Sorijano u oktagon su ušli neporaženi, srpski borac sa deset pobeda iz deset mečeva, Amerikanac sa skorom sedam od sedam. Neporažen je iz oktagona izašao Sorijano.

Razmenila su otvorene udarce dva borca na samom početku borbe. Nakon nekoliko primljenih udaraca, Sorijano je bio taj koji je zadao prvi ozbiljniji problem rivalu, ali pribrao se Todorović sredinom prve runde i nastavi u dobrom ritmu.

Minut i po do kraja, Sorijano je sjajnim direktom oborio Todorovića i zadao mu nekoliko jakih udaraca na parteru. Nije se ni tu predao Todorović, pokušao je da izvede polugu, uspeo da ustane, ali usledili su novi snažni udarci koji su Todoroivića bacili na žicu.

Imao je srpski borac sreće da ima fer borca za rivala, primetio je Sorijano da je nakon udarca u bradu Todoroviću ispala guma za zube i napravio je pauzu.

Izgledalo je kao da će se Todorović pribrati, ali Sorijano je samo završio posao 12 sekundi pre kraja prve runde novim krošeom i direktom.

Todoroviću je ovo bio drugi UFC nastup i prvi poraz.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare