Najnovije vesti
Vesti Svet
PIJAN IZAZVAO UDES I POBEGAO Automobilom udario vozilo devojke u odbacio ga u ogradu: "Moja ćerka je vrištala posle sudara"

PIJAN IZAZVAO UDES I POBEGAO Automobilom udario vozilo devojke u odbacio ga u ogradu: "Moja ćerka je vrištala posle sudara"

Vozač (32) se sinoć oko 23 sata u Novacima u hrvatskoj opštini Sveta Nedelja zakucao automobilom u vozilo kojim je u pravljala devojka (22). Od siline udarca vozilo je odbačeno u ogradu, a on je pobegao sa mesta nesreće, da bi kasnije bilo ustanovljeno da je vozilo sa 1,71 promila alkohola u krvi.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Policija Hrvatska Foto: Profimedia / RAS Srbija
Policija Hrvatska

Koliko je udar bio jak, govori i to da je vozilo koje je udarilo otkinulo 15 metara ograde, dok se automobil pijanog vozača rotirao i zakucao u prikolicu kamiona, piše Večernji.hr.

Vozač je potom istrčao iz svog automobila koji je ostavio nasred puta i pobegao sa mesta nesreće. Nakon sat vremena je uhapšen.

Zahvaljujući vazdušnom jastuku koji se aktivirao, vozač je zadobio povredu glave, nakon čega je odveden u KBC Sestara milosrdnica.

Devojka nije imala teže povrede, ali je u stanju šoka.

- Moja ćerka je vrištala posle sudara. Otac pijanog vozača izvinio se policiji, ali ne i mojoj ćerki i meni - rekao je zgroženi otac za 24 sata, dodajući da će tužiti nesavesnog vozača.

Iz Policijske uprave zagrebačke izvestili su da nemaju informacije da je vozač pobegao sa mesta nesreće.