Najnovije vesti
Blic Zabava

NAJVRELIJA IZDANJA SONJE VUKSANOVIĆ U petoj deceniji zategnuta kao praćka, na ovakvom izgledu joj zavide i mnogo mlađe (FOTO)

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa i Željka Šašića, važi za jednu od najlepših dama sa javne scene, i u petoj deceniji pleni izgledom.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Sona Vuksanović Foto: Instagram / sonjavu / Instagram
Sona Vuksanović

Naime, iako je Sonja široj javnosti poznata po brakovima sa pevačima, mnogo je i onih koji prate njenu karijeru i pored toga, te ima veliki broj fanova na društvenim mrežama.

Ona često svoje fotografije sa egzotičnih putovanja deli na društvenim mrežama, a neretko dobija i veliki broj pohvala i hiljade lajkova na račun izgleda.

Pročitajte još

Mnogi komentarišu da u 45. godini izgleda besprekorno, zategnuto i mladoliko, te da bi joj na izgledu pozavidele i mnogo mlađe.

Podsetimo, Šašić je nedavno otkrio nepoznate detalje braka sa Sonjom. Pevač je priznao da je imao svoju odvojenu sobu, gde je nakon putovanja spavao sam.

- Naravno da imam svoju sobu, bilo je i toga da spavamo u odvojenim sobama pogotovo kad dođem umoran sa puta da se odmorim. Ali nisam se ženio da bih spavao odvojeno od superuge, već baš da bismo mogli da budemo bliski i intimni svako veče.

VIDEO: Ana Bekuta doček 2020. došla Sonja Vuksanović