Partizan pregovara sa Votfordom – meta je Stuparević

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.01.21. | 09:34

Novi pokušaj crno-belih da dovedu mladog napadača

 Bivši član PSŽ-a Žan Kristof Bajbek je kuburio sa povredama, trener Partizana Aleksandar Stanojević se u špicu najviše oslanjao na mađarskog reprezentativca Filipa Holendera, rupu je popunjavao i Japanac Takuma Asano, supertalentovani Nikola Štulić je nagovestio veliki potencijal. Međutim, jasno je da će čelnici i članovi stručnog štaba srpskog vicešampiona pokušati da do kraja prelaznog roka anagažuju proverenog špica. O tome je nekoliko puta pričao i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević.

Izabrane vesti

Pominju se stranci, ali Novosti u današnjem izdanju pišu da je na meti crno-belih nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i član Voždovca Filip Stuparević. Isti list navodi da je Partizan u pregovorima sa Votfordom o pozajmici snažnog centarfora, koji se pre dve godine preselio na Ostrvo u transferu teškom 2,5 miliona evra.

O interesovanju Partizana za Filipa Stuparevića bilo je reči i prošlog leta, ali do transfera nije došlo.

Jasno je da je Stupareviću potreban klub kako bi rehabilitovao karijeru i ponovo nagovestio veliki potencijal. Srbin rođen 2000. godine ove sezone nije odigrao takmičarski meč za Stršljenove. Pre toga je bio na pozajmicama u češkom Pribramu i na posletku Voždovcu.

Na devet utakmica u Češkoj nije uspeo da zatrese mrežu, solidan utisak ostavio je igrajući za drugi tim Pribrama, pošto je na tri meča dva puta zatresao mrežu rivala.

Kasnije se mučio i na pozajmici u Voždovcu, ali povoljna okolnost za Stuparevića je činjenica da bi imao status bonus igrača.

Mladi napadač je pod ugovorom sa Votfordom do 2023. godine, ali gledajući dosadašnji učinak deluje da u redovima člana Čempionšipa gubi vreme. Partizan je spreman da mu ponudi ruku poverenja, ali...


tagovi

Filip Stuparević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara