(©Reuters)
(©Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Teško da je moglo gore

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.01.21. | 08:10

Pogledajte ko vam je 15. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

KJEVO - VIRTUS E. (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 2:1

U večeri teških padova, kada praktično svi najigraniji tipovi u MOZZARTU nisu došli, maleni klub iz grada Romea i Julije je pošteno odradio svoj deo posla za kladioce. Nije bilo lako, ali je sa dva gola u periodu od 49. do 53. minuta Kjevo stigao do, ispostavilo se nedostižne prednosti iako ju je gost smanjio.

FCSB - ASTRA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Dugo se čekalo da vodeći klub rumunske Lige 1 potvrdi status favporita u duelu sa ekipom iz Đurđua. Tek u 77. minutu Man je načeo mrežu gostiju, da bi je potom u dva navrata u narednih 11 minuta dopunio Tanase.

PRECRTANO

GROJTER F. - PADERBORN (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Teško veče za kladioce najavio je i ovaj meč nemačke Cvajte. Dosta vas je rizikovalo i probalo sa pobedom domaćina, ali ništa od toga. Sve se odigralo, barem što se rezultatskog dela utakmice tiče, u periodu od osmog do 24. minuta nakon čega su mreže u Firtu, nažalost mirovale.

SPORTING - RIO AVE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1

Seriju od četiri uzastopne pobede, kada je pobegao Portu i Benfiki na četiri boda, Sporting je prekinuo kada se malo ko tome nadao. Kod kuće, protiv Rio Avea. Iako su vodili, Lavovi nisu otkinuli celo parče, deo su im oteli gosti.

Opširnije OVDE

UNION B. - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 1:0

Sve čestitke idu na adresu Ursa Fišera. Trofejni švajcarski trener, nekadašnji šef struke Bazela, uzeo je u svoje majstorske ruke Union Berlin i od njega napravio tim koji kuca na vrata Evrope. U Kući starog šumara, kako je naziv Unionovog stadiona, pao je večeras Leverkuzen.

Opširnije OVDE

EUPEN - ANDERLEHT (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 2:0

Vensanu Kompaniju, treneru najvećeg belgijskog kluba ostaje da se češka po glavi. On nikada nije bio kukavica na terenu, mada su mu povrede došle glave, ali njegovi puleni čim se mrdnu negde van svog stadiona, ne mogu da se sastave s loptom.

Opširnije OVDE

MONPELJE - MONAKO (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 2:3

Gosti su pobedom stigli do 11. slavlja i tako su prišli na tri boda Pari Sen Žermenu i Lilu koji zauzimaju mesta koja vode u Ligu šampiona, dok je Monpelje osmi put ostao praznih šaka ove sezone.

Opširnije OVDE

LACIO - ROMA (tip gg, kvota 1,58) - rezultat 3:0

Inzagi je u potpunosti dobio taktičku bitku sa silno hvaljenim Fonsekom. Strateg Nebeskoplavih je spoznao sve nedeostatke u igri protivnika i potpuno ih iskoristio. Roma je nakon serije dobrih rezultata ove sezone ušla u derbi kao blagi favorit, a na terenu je delova kao potpuni autsajder.

Opširnije OVDE

LACIO - ROMA (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 3:0

Žestokim pritiskom na vezni red i poslednju liniju Vučice sastav Simonea Inzagija potpuno je onesposobio svaki pokušaj sastava Paula Fonseke da se uključi u igru, a sa druge strane je surovo kažnjavao svaku grešku protivnika. 

Opširnije OVDE

PORTO - BENFIKA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1

So na ranu na ovakvo veče, kada je malo šta prošlo na tiketima igrača MOZZARTA, dosuli su na njenom samom kraju i Portugalci. Mnogo vas je očekivalo pobedu domaće ekipe, ali je i ovaj derbi završen bez pobednika. Po gol na obe strane bio je dovoljan za jedan veliki iks.


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara