(©Star Sport)
(©Star Sport)

Radonjić: Nismo bili ni blizu da zapretimo Valensiji

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.01.21. | 00:55

Zvezda na gostovanju u Španiji platila danak lošoj defanzivi

Porazom od Valensije (91:71) u dvorani La Fonteta Crvena zvezda je 13 put ove sezone evroligaški meč završila pognute glave. Španski klub rutinski je stigao do pobede skupo naplativši vrlo loše izdanje crveno-belih u odbrani, a po završetku utakmice Dejan Radonjić je summirao utiske.

Izabrane vesti

"Valensija je odigrala jako dobru utakmicu. Mi smo defanzivno bili veoma meki, skoro svih 40 minuta igrali smo jaku lošu odbranu", izjavio je Radonjić posle duela u Španiji.

Crveno-beli su u u prelomnim momentima utakmice, nakon što bi uspevali da smanje zaostatak u odnosu na rivala na sedam poena ponovo pravili niz grešaka i tako dva puta uspevali da propuste priliku da uhvate priključak i vrate neizvesnost.

"Bilo je nekih dobrih momenata u drugoj i trećoj četvrtini, ali ni izbliza dovoljno da se zapreti. Protivnik je zasluženo pobedio, kontrolisali su meč sve vreme“.

U naredna dva evroligaška izazova Zvezda će odmeriti snage sa još dva španska kluba. Prvi rival Beograđana biće Real u Madridu u okviru odloženog meča 19. kola, a potom će gost crveno-belih biti Barselona.



tagovi

Dejan RadonjićKK Valensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara