PRIJATELJSTVO OKONČANO U KRVI! Otac ubijenog mladića u šoku: Bili su nerazdvojni, najbolji drugovi. Ne znam ZAŠTO BI UBIO MOG SINA
Foto: Privatna Arhiva, Kurir/Jelena Rafailović

JEZIVO

PRIJATELJSTVO OKONČANO U KRVI! Otac ubijenog mladića u šoku: Bili su nerazdvojni, najbolji drugovi. Ne znam ZAŠTO BI UBIO MOG SINA

Crna Hronika -

- Bili su nerazdvojni, najbolji drugovi. Ne znam zašto bi ubio mog sina. Ovo je za Kurir rekao otac Ivana Trifunovića (22), koji je ubijen posle dočeka srpske Nove godine u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Zbog ubistva Trifunovića uhapšen je njegov drug D. I. (21), koji je sa ocem mladića zvao pomoć!

Ivan Trifunović, Novi Beograd, ubistvo
foto: Kurir/J. Rafailović

- Niko nas nije zvanično obavestio da je taj mladić uhapšen, to smo pročitali u medijima i čuli od komšija. Bukvalno su bili nerazdvojni, nemam ideju zašto bi to uradio ni šta se pre toga dogodilo među njima. Ne možemo da verujemo da ga nema, ni šta se dogodilo - rekao je vidno potreseni otac pokojnog Ivana i zamolio za razumevanje jer je porodica skrhana bolom.

Da podsetimo, nakon zločina otac je rekao da se njegov sin vratio u stan sa dočeka Nove godine, ali da je izašao ispred zgrade jer ga je neko pozvao. - Posle nekog vremena sam izašao i našao ga na stazi. Njegov drug ga je držao i vikao: "Izdrži, izdrži." Stavio sam ga u kola i odvezao u Urgentni centar - rekao je otac.

OPROŠTAJ

Tužne poruke: Zašto tebe

Žrtva Ivan Trifunović ubijen ispred svoje zgrade
Žrtva Ivan Trifunović ubijen ispred svoje zgradefoto: Privatna Arhiva

Drugovi Ivana Trifunovića juče su se opraštali od mladića na društvenim mrežama deleći vesti o njegovoj tragičnoj smrti s pitanjem "Zašto". - Zašto tebe? Još ne mogu da verujem da te nema - napisao je drug stradalog.

Naš izvor iz istrage objasnio je da je u hapšenju pomogao snimak s nadzornih kamera.

- Zločin su snimile kamere, pa je D. I. priveden i sumnjiči se za teško ubistvo jer je nožem ubo u srce Trifunovića. Trebalo bi da bude priveden na saslušanje u Više tužilaštvo, a policija je oduzela i njegov mobilni telefon, kao i telefon žrtve i njenog oca - objasnio je naš sagovornik.

Priveden D. I.
Priveden D. I.foto: Privatna Arhiva

- Pretpostavlja se da su se oni posvađali na dočeku u stanu u jednom beogradskom naselju, ali se ne zna tačan motiv ubistva, a zanimljivo je da je D. I. dovezao mladića kući - rekao je izvor. Komšije porodice Trifunović imale su samo reči hvale za ubijenog Ivana.

- Ovde u kraju su se dešavale razne stvari, ali Ivan nije bio dečko iz takve priče. On je bio predivno dete, živeo je tu s roditeljima i sestrama. Sa uhapšenim momkom je zaista bio nerazdvojan prijatelj, stalno smo ih viđali zajedno - pričaju komšije: - Ivan se bavio ugradnjom klima-uređaja. Ma šta da kažemo, dete za primer i ponos, najmlađi je bio u kući, svi su ga obožavali - dodali su naši sagovornici.

Kurir.rs/ J.I.-A.K.-J.R./ Foto Kurir, privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja